×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Obsessive

Elementai 161 į 192352 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Obsessive S814 Stockings Nude

    Pažvelkite į karštas ir šiek tiek lengvabūdiškas S814 kojines. Jų seksualumas sujaudins jus ir jūsų mylimąjį. Permatomas audinys ir šiek tiek viliojančios juodos spalvos ant kojų – pasiruoškite! Šios kojinės suteiks daug malonumo jūsų miegamajam! Jie yra klasikiniai, fenomenaliai elegantiški ir žavūs. Tik akimirka ir jie bus tavo! Mūvėti mūsų kojines yra tokia nuostabi patirtis. Pažadame.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive F237 Bodystocking Black

    Moteriško modelio kojinės, kupinos klasės ir elegancijos. Neįtikėtinai patogus korseto ir kojinių derinys. Minkšta ir subtili medžiaga maloniai apglėbia kūną tarsi antra oda. Drąsus kirpimas pabrėžia figūrą, o permatomi nėriniai uždega pojūčius. Šis modelis veiks savarankiškai miegamajame arba kaip gundantis apatinio trikotažo elementas po suknele.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Miamor 2 pcs Set Black

    Šalia. Grynas tobulumas? Jis egzistuoja! Šios dėžutės viduje paslėpta tobula meilės komanda. Taigi? Pasiimkite jį su savimi, kad ir kur eitumėte, ir mėgaukitės kartu praleistomis dienomis ir naktimis!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Sensuelia Top & Thong Green

    Turime jums kai ką labai jausmingo, bet šį kartą kiek pikantesnio. Jei jums patinka varyti savo vyrą iš proto, išbandykite Sensuelia rinkinį. Tai nustebins jus ir jį. Neįprastas nėrinių ir atlaso derinys, gili iškirptė ir viliojantis suvarstymas – tokie atrakcionai tik Obsessive! Tegul lankeliai, nėriniai, intensyvi žaluma ir nuostabiai pabrėžtos formos traukia save! Per šią nuostabią naktį džiaugsmo nebus galo. Tai ko tu vis dar lauki? ;)

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Heartia Set Black

    Su „Heartia“ rinkiniu ryte pažadinsite karštą nuotaiką! O... tai paskatins ne tik tave. Viliojantis širdies formos raštas pavers jūsų miegamąjį neklaužada ir jaudinančiu meilės kambariu. O tau patinka toks apatinis trikotažas, ar ne? Jūsų klubus pabrėžia subtilus baskas, o nėrinių dirželiai pabrėžia krūtų formą. Šiame rinkinyje jūs tapsite jo deive! Kyla klausimas: kas labiau įsimylės Heartia?

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Neo Goldes

    Ar matai šį stebuklą? Tai tu su Neo Goldes kostiumu! Taigi apžiūrėkite atidžiau: blizgus audinys, liemenėlė su trikampiais kaušeliais ir šortai aukštu liemeniu, kurie pabrėš liemenį. Šis kostiumas suteiks jums daug malonumo ir tuo pačiu pažymės jūsų moteriškus linkius. Norėdami paįvairinti jau ir taip žavią atmosferą, pridėjome dar kelis aksesuarus – auksinį galvos apdangalą su triušio ausimis ir chokerį su lankeliu. Taigi? Ar norite smagiai praleisti laiką?

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Giftella Thong Red

    Raudona, šilta ir miela. Šios juostelės jums puikiai tiks ir… jam taip pat patiks! Greitai galėsite patikrinti. Pasiruošk. Nusiųskite jam viliojančių dirželių ir seksualaus lankelio nuotrauką. Pridėkite žinutę – „Turiu tau ypatingą dovaną“. Leisk jam atspėti, kas nutiks, kai grįš namo. Taip, tai bus nuostabus vakaras!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Badossa Crotchless Teddy

    Ilgos naktys, kupinos karštų akimirkų dviese – nuo šiol apie nieką daugiau nebegalėsite galvoti! Plonos petnešėlės taip seksualiai pabrėš jūsų kūną, paleisdamos giliausias fantazijas, kurių išsipildymas dar niekada nebuvo toks paprastas ir... malonus! Leiskite save nunešti malonumo bangos, kuri nuves jus tiesiai į nepamirštamą vakaro pabaigą!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive G323 Bodystocking Black

    Ar artėja karštas vakaras, o jūsų garderobe vis dar trūksta itin seksualaus apatinio trikotažo komplekto? Pasirinkite itin jausmingas G323 kojines ir jauskitės kaip milijonas dolerių! Subtilus ir neįtikėtinai elastingas mezginys gražiai pabrėš moteriškas formas, suteiks pasitikėjimo savimi ir apglėbs sekso patrauklumu. Ar pasiruošę pikantiškų malonumų kupinai akimirkai dviese? Be jokios abejonės!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Cecilla Top & Shorties Black

    Nežinote, kaip sukurti atmosferą? Kai tik prisistatysite mylimam žmogui šiame komplekte, temperatūra atitiks pirties temperatūrą. Jums patiks šis modelis. Apsivilkę Cecilla sužadinsite norą smagių žaidimų dviese ir pasijusite kaip deivė. Elegantiškas dizainas puikiai tiks tiek kasdieniniam stiliui, tiek meilės kupinam vakarui. Pasiruošę nustebinti save ir savo mylimąjį naujais mėgstamiausiais apatiniais?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Elizenes Babydoll & Thong Black

    Ar matai šį stebuklą? Pristatome jums Elizenes babydoll: viliojanti kaklelis, nėriniai kaušeliai ir permatoma medžiaga, kuri optiškai lieknina figūrą. Šis modelis apnuogins nugarą ir pilvuką, taip pat pažymės jūsų norą pikantiškų pramogų dviese. Pažvelkite į juodus nėrinius, seksualius stringus, fenomenalių formų tekantį audinį ir atlasinį lanką – skaniai pakurstysite atmosferą savo miegamajame. Norite išbandyti šį vakarą?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bravelle Garter Belt Black

    Šį vakarą jūsų miegamasis bus pilnas seksualių emocijų. Kai tik prisistatysi mylimajam prisirišęs prie keliaraiščio, jis nenorės atitraukti nuo tavęs akių. Jums patiks šis stilius. Ją dėvėdama pažadinsite karštą nuotaiką ir jausitės tarsi deivė. Elegantiškas kirpimas puikiai tiks tiek rytiniam pagundai, tiek romantiškam vakarui dviese. Ar dar nesate įsitikinęs dėl Bravelle? Garantuojame, kad yra viskas, ko reikia – subtilumo, nėrinių ir prašmatnumo! O tau patinka tokie apatiniai, tiesa?

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Canndis Chemise & Thong Black

    O kaip įkyriai jausmingas apatinis trikotažas seksualios, moteriškos spalvos, skatinančios jausmus? Kai tik atsiimsite paketą iš Obsessive, patirsite tikrą jaudulį! Krūtys pabrėžiamos permatomu audiniu, dekoruotu gražiais nėriniais, blizgiu ornamentu ant pilvo ir neįtikėtinai patogiu kirpimu...

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive 860-TED Teddy Black

    Neįtikėtinai seksualu ir pavojingai viliojanti? Štai kaip tu atrodysi ir jautiesi! Jūsų ypatingas meškiukas yra čia pat ir jis pasiruošęs duoti jums tai, ko norite – nuostabių akimirkų su mylimu vyru! Gaukite jį dabar ir pradėkite karštą atgalinį skaičiavimą…

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bisquitta Teddy Beige

    Šį vakarą tu spindėsi! Tobulas smėlio spalvos nėrinių, švelnių dirželių ir blizgių cirkonių derinys yra beprotiškas mišinys! ir tu? Jūs tiesiog to nusipelnėte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Strapelie Corset & Thong

    Ar esate nusiteikęs išbandyti ką nors drąsesnio? O taip! Prieš jus – ir jo – naktis, kupina neįtikėtinų pojūčių! Turime pasiūlymą, kurio negalima atmesti – neįprastą korsetą iš perregimo, juodo audinio. Strapelie – tai modelis, kuris pabrėš Jūsų karštą temperamentą ir... sulaikys žiemos šalčius dar ilgai! Išskirtinai elegantiškas korsetas su stebinančiais dirželiais – tobulas duetas tokiai vilioklei kaip jūs! Negalite laukti? Netrukus tuo grožėsitės patys!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Redessia Shorties

    Išskirtinai įmantriai sukurtas apatinis trikotažas? Pagalvokite, kuo norėtumėte padovanoti save mylimam žmogui per jums abiem svarbų vakarą. Mes tiksliai žinome, kas jums patiks... pristatome jums jausmingus Redessia šortukus! Vardas skamba gražiai, ar ne? Su mielu lankeliu virš sėdmenų jausitės dar gražesni! Norite sužinoti, ką pasidarys jausmingas raudonų nėrinių ir permatomos juodos spalvos derinys, kai jį apsivilksite? Jis neklaužada pabrėš jūsų sėdmenis ir suteiks nepaprasto pasitikėjimo savimi! Manome, kad esate pasiruošę neįtikėtinoms akimirkoms su savo naujuoju apatiniu trikotažu?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Elizenes Panty Haigh Waist Black

    Turime jums puikių naujienų – ką tik sukūrėme jūsų svajonių kelnaičių modelį! Šiek tiek nėrinių, daug sekso patrauklumo ir prašmatnumo, o jūs dėvite kažką, kas atrodo nepaprastai jausmingai. Norite sužinoti, kiek malonumo galite gauti dėvėdami juodą, puoštą dailiais nėriniais, kurie subtiliai tepa odą? Pikantiška, skaidri medžiaga, subtiliai pabrėžtas užpakaliukas – šiose kelnaitėse atrodysite ir jausitės kaip deivė! Juk palaimingas komfortas ir stulbinantis dizainas yra mūsų „Obsessive“ specialybė.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bodystocking G308 Black

    Seksualios, akį traukiančios kojinės su pikantiška tatuiruote.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Vanessme Chemise & Thong

    Jei ieškojote kažko, kuriame subtilumas derinamas su trupučiu prieskonio, tuomet „Vanessme“ chemija buvo sukurta jums. Tiesiog pažvelkite į jį – iš karto suprasite, kad jis itin patogus. Tačiau tai dar ne viskas. Tai taip pat labai seksualu, o tai įrodys tai, kaip tavo vyras žiūri į tave, kai pamatys tave tame. Prie kūno priglundanti medžiaga, nėrinių apdaila ir viliojantis iškirpimas nugaroje yra garantija, kad nenorėsite jos nusirengti. Ir visa tai elegantiška juoda su bordo spalvos intarpais.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive S815 Garter Stockings Black

    Tai štai! Įdomu, kas tai yra? Keliaraiščio kojinės, kurios privers jūsų mylimąjį ant kelių... ir sukels daug meilės atodūsių! Tiesiog pagalvokite, koks turėtų būti tobulas modelis: žavinga juoda, liekno kirpimo ir įdomaus dizaino. Mes siekiame ... S815 modelio! Tai nepaprastai moteriška ir gražiai pabrėžia jūsų formas! Ir kai tik tu jam parodysi save... oi, šiąnakt tu nemiegosi. Dabar tereikia išsiaiškinti, ką gali šios keliaraištinės kojinės...

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Yassmyne 3-pcs Set Blue

    Šiandien nusprendėme įgyvendinti Jūsų norą dėl išskirtinai kviečiančio apatinio trikotažo. Kai tik atidarysite savo pakuotę iš Obsessive, patirsite tikrą malonumą! Elegantiškas Yassmyne komplekto viršelis puikiai tiks dėvint po švarku, taip pat ir po jausmingu chalatu. Keliaraiščio diržas gražiai išryškins jūsų klubus dėl tinkamo dirželių išdėstymo ir gražių spalvų diržų, linksmų nėrinių ir neįtikėtinai patogios medžiagos... Kai parodysite savo mylimajam šią versiją, jis nenorės jums leisti eik iš jo glėbio.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Diyosa Set 2-pcs Red

    Svarstote, kaip įžiebti aistros jėgą tarp jūsų? Be jokios abejonės, dangiškasis Diyosa rinkinys bus efektingas spindesys. Ryški raudona spalva ne tik padidins jūsų savigarbą, bet ir suteiks pasitikėjimo imtis iniciatyvos. Simetriški dirželiai neabejotinai pabrėš jūsų kūno patrauklumą, o peršviečiami elementai suteiks romantiškumo. Potencialiai ramus ir vėsus vakaras pavirs karšta naktimi, liepsnojančia kaip karštas židinys. Kas žino… gal būtų gera idėja prisistatyti Diyosa mieste per žiemos pabėgimą į kalnus dviese? Aukšta temperatūra padės pralaužti ledus!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive S812 Tights Red

    Jūsų miegamajame atsiras subtilios ir šiek tiek nerimtos tinklinės kojinės. Šį vakarą savo mylimajam užmesi raudoną žavesį. Jūs abu išplauksite į žemę, kupiną malonumo ir nuostabios aistros. Tinklinės pėdkelnės S812 atskleis tavo pikantiškumą ir pabrėš juosmenį bei sėdmenis. Prie jų derinkite jausmingus aukštakulnius, kurie gražiai pabrėžia jūsų kojų seksualumą. Sukursite velniškai viliojantį rinkinį. Dabar pažvelk į save veidrodyje! Taip, tu atrodai nuostabiai. Ar pasiruošę mažoms nuodėmėms šį vakarą? Visada teisus?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Lilyanne Garter Belt White

    Svajojate apie prancūzišką dizainą ir elegantišką prašmatnumą? Ar norite nustebinti savo vyrą kažkuo nuostabiu ir perkelti savo santykius į karštesnį patirties lygį? Tada leiskite sau šiek tiek pasimėgauti malonumu (pirmyn, galite daugiau) su nėriniais ir viliojančiais dirželiais. Jauskitės nuostabiai su Lilyanne keliaraiščiu ir pamatysite, kad galite atrodyti stulbinančiai, kada tik norite. Taigi? Ar pakviesite Lilyanne pas save?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Pantheria Thong Black

    Šį vakarą jūsų laukia dar daugiau karštų įspūdžių! Ir dar daugiau mažų nuodėmių. Ar jau žinote, ką šie mieli stringeliai veiks, kai juos apsivilksite? Tai sukels jums į ausį šnabždančių emocingų žodžių bangą. Ir tai dar ne viskas. Tobulai pažymėti klubai ir subtili nugarą puošianti grandinėlė leis jaustis itin žaviai. Dabar jums nepakaks naujų apatinių, dėl kurių jūsų sėdmenys atrodys tokie seksualūs ir nuteiks mažoms nuodėmės vertoms meilės akimirkoms. Taigi? Mes žinome, kad esate IN!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive A767 Garter Belt Black

    Ieškote žaismingo aksesuaro, kuris džiugintų kiekviena smulkmena? Akivaizdu, kad „Obsessive“ turime jums kažką panašaus. Blizgančios gilios juodos medžiagos, subtilių grandinių ir auksinių užsegimų derinys yra sprogus mišinys! Jei tik pagalvojote, kad tai yra tai, ko jums reikia, tada jūsų intuicija yra teisinga. Užsisegę keliaraištį A767 pradėsite... ilgą malonumų maratoną su savo mylimuoju. Pasikvieskite šį modelį pas save ir smagiai praleiskite laiką!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Joylace Babydoll

    Puikūs nėriniai, subtilus tinklelis, viliojančiai atidengta apačia – pristatome mūsų Joylace babydoll – aistros karalienę! Tai pavers jūsų vakarą tikru rojumi, abu pamiršite, kas yra tikrovė! Nukeliaukite į nuostabią žemę, kupiną sekso patrauklumo ir intensyvių, jausmingų potyrių. Pasiruošę? Visada teisus?

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Kokietta Thong Black

    Galbūt mes ne viską žinome apie vyrus, bet pažadame, kad žinome, kaip priversti jus parklupdyti jam ant kelių! Permatoma medžiaga, jausmingas kirpimas ir seksualus, dekoruotas sėdmenis. Jausmus žadinantys Kokiette dirželiai su dekoratyviniu drugeliu privers raudonuoti pamačius savo atspindį veidrodyje. Dėl šio apatinio trikotažo į savo miegamąjį įkviesite šiek tiek nekalto saldumo. Rudenį praleisite daug maloniau, nei tikėjotės su šiais strypais ;)

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Diyosa Chemise Black

    Šis kirpimas jums puikiai tiks! Viliojantys dirželiai ir didelis dėmesys jūsų kreivoms. Ko daugiau galėtumėte paprašyti? Čia rasite tiek daug daugiau! Žaismingi nėriniai suteikia Diyosa žavesio ir unikalumo. Nešioti šį chalatą yra ypatingas malonumas – ir jums, ir jam! Galiu jus užtikrinti, kad jums nereikia jokios ypatingos progos padovanoti sau tokį stebuklą. Įsirenkite naujus karštus apatinius ir žavėkite neklaužada išvaizda!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Millagro 2-pcs Set Black

    Tobula apatinių spalva nuostabiai nakčiai? Žinoma, tai seksualu, tamsiai juoda. Ar norite gauti užuominų apie tai, kas šiandien jūsų laukia „Obsessive“? Ar jums patinka būti nustebinti? Šį kartą turėsite galimybę nustebinti savo vyrą. Pradėkime nuo karštų iškirpimų: ant krūtų, sėdmenų ir po pilvu – jums be galo patiks jų sukuriamas gražus efektas! Dabar pažvelkite į neklaužadą, permatomą audinį ir gražius nėrinių papuošalus. Beprotiškų idėjų ir linksmybių kupina naktis – garantuota!

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive B123 Teddy Black

    Jums tai beprotiškai patiks! O... O tavo vyras? Jūs tapsite raudona pagalvojus apie tai, ką jis nori su jumis daryti šiame visiškai unikaliame apatiniame trikotaže! Pažvelkite į šį seksualų meškiuką, ar jaučiate žaismingą natą? Subtiliai permatoma medžiaga, suteikianti charakterio, gilus pjūvis nugaroje ir blizgučiai – atrodysite fenomenaliai! Pristatome jausmingą B123 meškiuką. Kartu su pritemdyta šviesa sukuria tobulą vienybę! Tu negali laukti, ar ne? Taigi uždenkite viską ant savęs ir padovanokite savo seksualius linkius savo mylimajam!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 161 į 192352 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.