Prisijungimo forma
Registracija
Profilio informacija
Prisijungimo duomenys
arba prisijungti
Informacija
Didelis procentas – 65 % – pieniškas šokoladas, pagamintas iš Filipinuose užaugintų kakavos pupelių, siūlo daugybę svaiginančių aromatų. Teigiama, kad kakavmedžiai iš šios plantacijos atkeliavo iš Meksikos beveik prieš 500 metų Ispanijos laivais.
Šis pieniškas šokoladas yra labai išskirtinis degustacijos pradžioje, o vėliau švelniai slysta į saldžius gėlių aromatus, kurie stebuklingai perkelia jus tarp dviejų vienas kitą papildančių žemynų.
Sudėtis: kakavos pupelės ir kakavos sviestas (min. 65%), cukrus, pieno milteliai.
Išskirtinė ingredientų kokybė: Stéphane Bonnat rūpinasi savo ingredientų kokybe. Šokolado kokybė priklauso nuo ingredientų kokybės:
kakavos pupelės ir grynas kakavos sviestas be jokių augalinių riebalų,
cukranendrių cukrus vietoj runkelių cukraus.
Jame niekada nenaudojamas sojų lecitinas, vanilinas ar dirbtiniai skoniai. Visi produktai yra 100% be genetiškai modifikuotų organizmų.
Svoris ir dydis: 100 g, 153×75×10 mm
Šeimai priklausantis „Bonnat“ šokolado fabrikas išskirtinį šokoladą gamina nuo 1884 m. Įsikūręs Voiron miestelyje Prancūzijoje.
Papildoma informacija
Prekės ženklas | Bonnat |
---|---|
Kategorijos | Pieniškas šokoladas, Bonnat |