×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Korsetai

Elementai 129 į 160176 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Obsessive Glandez Corset Black

    Atmosfera jūsų miegamajame taps karšta, kai tik peržengsite slenkstį su korsetu iš Glandez kolekcijos. Subtili juoda spalva nuves jus į žemę, kupiną nuostabių akimirkų, kurias prisiminsite ilgai. Akį traukiantys raišteliai išilgai šonų ir raudonos reguliuojamos petnešėlės sukuria apatinį trikotažą, kuris vilioja ir intriguoja. Apakinkite žavingu grožiu neprarandant komforto.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion Serara Corset Beige

    Tarp erotinio apatinio trikotažo korsetas tikrai yra toks pasirinkimas, kurį sunku abejingai praeiti. Kreminės spalvos Serara korsetas sujungia lygią medžiagą, permatomą audinį ir juodas detales. Korsetas yra su stringais. Dėka diržų prie komplekto galite prisegti kojines, sukurdami tobulą komplektą daugeliui beprotybės ir linksmybių kupinos nakties.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Heartia Corset Black

    Ar norėtumėte apsivilkti ką nors viliojančio ir mielo? Štai korsetas sukurtas kaip tik tau! Fantazija po širdžių priedanga šiandien užvaldys jūsų miegamąjį. Vaizdas veidrodyje bus kiek pikantiškas. Dabar pažvelkite į gausiai dekoruotą priekį. Po nuostabiais dirželiais galite pamatyti kažką... išskirtinai seksualaus. Oho... ir permatomas tinklelis! Dabar eikite į savo miegamąjį – ten vienas kito glėbyje praleisite nepamirštamas akimirkas!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Lacelove Corset Red

    Jei svajojate apie jausmingą išvaizdą, kuri išryškins jūsų turtą ir nušvies atmosferą, Lacelove korsetas ir juostos bus daugiau nei tobulos. Tiesiog pažiūrėkite į šį pjūvį ir kaip gražiai jis formuoja figūrą. Be to, ši sodri raudona ir nėriniai – puikus derinys, tinkamas pasimatymui ne iš šio pasaulio. O, nuo tokio rinkinio bus sunku atitraukti akis...ir rankas nuo tavęs...

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Yaskana Corset Black

    Nėrinių korsetas ir juostos iš Yaskana kolekcijos. Klasikinė elegancija labai modernioje ir seksualioje versijoje. Plonos petnešėlės ir jausmingos išpjovos nepakartojamai pabrėžia figūros išvaizdą. Dėmesį patraukia sukryžiuotas raištelis nugaroje, tai labai patogus sprendimas, leidžiantis apatiniams puikiai priderinti prie kūno formų.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Beauty Night Sienna Corset White

    Ar jums patinka prabangus seksualus apatinis trikotažas? Šis „Beauty Night“ korsetas jus nustebins! Jame yra žavingi balti dirželiai, romantiškas raštas ir raišteliai nugaroje. Ar jūsų laukia ypatinga proga? Tad nepamirškite, kad tokioms akimirkoms reikia ypatingų drabužių, tokių, kokių žiūrite!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Casmir Sidra Corset Minty

    Ieškote seksualių ir jausmingų apatinių? Neturėtumėte pamiršti aukščiausios kokybės Casmir prekės ženklo gaminių, kurie didžiuojasi kokybiškais, viliojančiais kirpimais ir šiuolaikišku dizainu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion Jannies Corset Black

    Klasikiniai korsetai ne jums? Išbandykite ką nors drąsesnio! Šis nuostabus „Passion“ kūrinys paryškins ir atskleis jūsų biustą, o dėka apačios jį efektyviai pakels. Šiuolaikinis kirpimas paryškina siluetą ir, jei norite, galite pridėti savo mėgstamas kojines.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Alessya Corset Black

    Seksualus, juodas korsetas su nėrinių elementais gėlių raštu. Labai elegantiškas pasiūlymas, atitinkantis naujausias mados tendencijas. Seksualiais petnešėlėmis puošta iškirptė tikrai atkreipia dėmesį, bet kartu vilioja ir intriguoja. Šiek tiek peršviečiamas tinklelis šonuose gražiai pabrėžia figūrą, o reguliuojamas suvarstymas garantuoja komfortą ir suteikia visai aprangai charakterio. Derinkite jį su derančiomis kojinėmis ir sukursite sekso patrauklumo kupiną stilizaciją.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Beauty Night Estera Black

    Išskirtinis, bet ir itin seksualus bei jausmingas korsetas, pagamintas iš subtilių nėrinių. Gili iškirptė gražiai atidengia krūtinę, o kartu su subtiliu tiuliu nuostabiai atskleidžia moters žavesį. Korsetas turi apatinius ir keliaraiščius. Įtraukta stringai.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Nesari Corset & Thong Black

    Išryškinkite savo moteriškumą subtiliai ir seksualiai! Sukurkite jausmingą nuotaiką su unikaliu Nesari korsetu. Klasikinis modernaus dizaino kirpimas garantuos stipresnį širdies plakimą – ne tik tavo! Juodo audinio juostelės kartu su smulkiu tinkleliu sukuria darnią vienybę ir labai viliojančiai paryškina linkius. Pasilepinkite komfortu, palikite įspūdingą įspūdį ir mėgaukitės seksualia išvaizda!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Setilla Corset Black

    Setilla juodas korsetas – drąsus pasiūlymas savimi pasitikinčioms moterims, mėgstančioms šiek tiek prieskonių. Šis modelis išsiskiria elegantišku kirpimu su šiuolaikiško dizaino atspalviu. Klasikinių nėrinių ir figūrą pabrėžiančių petnešėlių derinys gali sužadinti vaizduotę. Atvira liemenėlė ir atviros tarpkojo juostos – patogus ir seksualus sprendimas karštam vakarui. Atidengta nugara ir juostelė pritrauks dėmesį ir suteiks subtilumo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Diyosa Corset & Panties Red

    Jūs pražysite pamačius šį korsetą ant jūsų. Diyosa suteiks jums daug linksmybių! Jis pasižymi ne tik itin moterišku kirpimu, bet ir nėriniais, kurie viliojančiai atrodo su raudona spalva. Užsivilkę Diyosa korsetą savo vyrui signalizuosite, kad norite malonaus vakaro. Ar norite tai išbandyti? Jūsų vaizdas, apsirengęs pavojingai viliojančiu korsetu, bus labai patrauklus. O tavo vaikinas? Dieviška medžiaga, žaviai seksualus keliaraištis, nėrinių papuošimai... padarys tave vienintele, ko jis nori!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion ECO Selaginella Corset Black

    Kuo Selaginella korsetas skiriasi nuo kitų rinkinių? Be abejo, jausmingi nėriniai puikiai tinka korseto kirpimui. Visas komplektas pagamintas iš klasikinio juodo tiulio. Tinkamai iškirptos medžiagos pabrėžia moteriškas savybes ir suteikia siluetui norimą, liekną formą.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Bombshell Boudoir V Vire Corset and G Set Black

    Apkabinkite savo vidinę bombą. Prisijunkite prie savo buduaro deivės. Padarykite savo likimą vadovaujančia moterimi. Pasaka neegzistuoja, todėl prisiimk atsakomybę už savo istoriją.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion Nessy Corset Black

    Korsete dera juodas tiulis ir nesenstanti oda, kuri nedrąsiai atskleidžia moterišką kūną iš po apatinių, o korseto apkaustai yra ne tik puošmena, bet ir atsakingi už tinkamą viso komplekto priderinimą prie kiekvienos moters poreikių.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Jollymore Corset

    Kas sakė, kad žiema turi būti šalta? Tik dėvint šį korsetą atmosfera sušildys tiek, kad už lango esanti temperatūra niekas negalvos! Pažiūrėkite, kaip gražiai išryškina jūsų figūrą! Tai puiki idėja smagias žiemos popietes praleisti kartu...

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion Satara Corset Black

    Pamatę šį korsetą ant jūsų pražysite. Satara korsetas suteiks daug malonumo! Jame ne tik itin moteriškas kirpimas, bet ir nėriniai, kurie gundančiai dera prie subtilaus tiulio.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion ECO Collection Zinnia Corset Black

    Seksualus, prigludęs, moteriškas. Korsetas Zinnia suteikia subtilumo ir derančių medžiagų pojūtį. Korsetas pabrėžia moterišką figūrą, o prie korseto prisegtos juostelės puikiai papildo visą apatinį trikotažą, kartu pabrėžiant neįprastą, itin seksualų charakterį.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Beauty Night Olena Corset & Thong Red-Black

    Ar jums patinka prabangus seksualus apatinis trikotažas? Šis „Beauty Night“ rinkinys jus nustebins! Jį sudaro trumpas korsetas ir timpas, tiek iš blizgaus raudono atlaso, tiek su įmantriu juodu nėriniu. Ar artėja ypatinga proga? Tada nepamirškite, kad tokioms akimirkoms reikia ypatingo apatinio trikotažo, tokio, kokį žiūrite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Beauty Night Ravenna Corset Black/Beige

    Gražus Ravenna serijos korsetas, pagamintas iš nėrinių ir tiulio, nude spalvos. Liemenėlės kaušeliai turi standinančius įdėklus (neišimami). Nugaroje užsegama juosmuo su blizgančia aplikacija. Visa užsegama kabliukais gale.. Dydis: S/M ir L/XL

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Beauty Night Charlize Corset

    Itin elegantiškas, bet kartu ir spinduliuojantis rinkinys. Korsetas neturi vertikalių standžių, todėl subtilūs nėriniai kartu su tiuliu švelniai apgaubia kūną. Pikantiškumo papildo elementai iš blizgios lakuotos medžiagos... Dydis: S/M ir L/XL

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Avanua Adelina Corset White

    Žavus korsetas iš švelnaus, balto tiulio. Neįprasto kirpimo, puikiai integruotų nėrinių komplektas atrodo nuostabiai. Reguliuojami dirželiai puikiai veikia savijautą ir komfortą.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Sharlotte Corset & Thong Black

    Sharlotte – itin moteriškas, akį traukiantis korsetas. Sukūrėme jį specialiai jums! Klasikinės juodos spalvos derinio su itin originaliu nėrinių raštu dėka nepraeisite abejingai. Prie rinkinio pridėjome gražiai derančius stringus. Nėriniai ant krūtinės, pilvo šono ir nugaros bei būdingi raišteliai nugaroje – šios detalės leis jaustis dar ypatingesniems. Pasiruošę įkyrioms akimirkoms dviese?

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Romanesa Corset & Thong Black

    Ieškote 100% patogaus ir viliojančio apatinio trikotažo? Šis korsetas pasiteisins tiek kaip kasdienių vakarų dviese, tiek ir ypatingoms progoms paruoštoje aprangoje. Jūs tikrai susigundėte žavinga Romanesa išvaizda nuotraukose. Tačiau giliai juodas ir neįprastas pjūvis leis jaustis tikrai ypatingai! Ką tu manai? Pasiruošę pašildyti temperatūrą savo miegamajame?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Donarella Corset & Thong Black

    Galvoje sukosi mintys apie gundantį apatinį trikotažą? Parodykite savo figūrą su šiuo juodu korsetu. Nugaros raišteliai seksualiai pabrėš Jūsų žavesį, o puikiai parinkti audiniai ir kokybiškas apdirbimas leidžia atrasti naują artumo prasmę. Pasižiūrėk pats!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion ECO Leafa Corset Black

    Viliojantis korsetas puikiai modeliuojantis liemenį ir krūtinę. Itin romantiški nėrinių intarpai ir subtilus tiulis. Tobulas derinys, kuris uždegs jūsų pojūčius.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Beauty Night Gianna Corset & Thong Black

    Ieškote išskirtinio apatinio trikotažo ypatingoms progoms? Giana rinkinį sudaro korsetas ir žavingos kelnaitės. Abi detalės sudarytos iš elegantiškų nėrinių ant kūno spalvos tiulio, modernių dirželių, kurie sukuria geometrinį žaismą ant kūno, ir žavių auksinių lankų bei žiedų. Reguliuojamų petnešėlių ir nugaros suvarstymo dėka korsetas puikiai tiks ir galėsite tikėtis tobulo prigludimo. Palepinkite save tuo jausmu, kad jausitės absoliučiai gundantys ir pasitikintys savimi!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Beauty Night Goldie Corset & Thong Black

    Seksualus korsetas iš nėrinių ir pusiau permatomo tinklelio. Korsetas turi keliaraiščius, kabliuką ir reguliuojamus dirželius.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion Amberly Corset Black

    Akinantis juodo skaidraus tiulio derinys su viliojančiais nėriniais, užsegtais originaliu korseto kirpimu. Pristatomas modelis yra Passion korsetas Amberly.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Passion Viena Corset Beige

    Viliojantis korsetas puikiai modeliuojantis liemenį ir krūtinę. Itin romantiški lankelių ir subtilaus tiulio formos intarpai. Tobulas derinys, kuris uždegs jūsų pojūčius.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Demoniq Elvire Corset Black

    Elvire rinkinys leis jaustis elegantiškai, rafinuotai ir kupinos aistros. Elvire sujungia originalų dizainą, aukštos kokybės medžiagas ir tiksliai parinktas sidabrinės spalvos detales.

    49,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 129 į 160176 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.