×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibruojantys kiaušiniai

Elementai 97 į 128204 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Ar ieškote trejeto be trečio asmens? Tada pasiimkite naujas ritualines kulkas, nes tai suteikia jūsų seksualiniam gyvenimui didžiulį postūmį! Užmaskuotas kaip įprasta vibruojanti kulka, ji slepia aistros sūkurį, trokštantį tyrinėti jūsų intymias vietas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    „Svakom Ella Neo Mobile“ valdomas „Bluetooth Egg“ su programa yra novatoriškas vibruojantis kiaušinis su išmaniosiomis funkcijomis ir ergonomišku dizainu. Šiame galingame meilės kiaušinių vibratoriuje yra ne tik 10 neįtikėtinų vibracijos režimų ir programėlės valdomų galimybių, bet ir papildomas vibracijos nustatymas Climax Mode, kuris paskatins jus susimąstyti. Naudokite jį rankiniu būdu arba per APP, žaiskite anole arba suteikite valdymą savo partneriui, išbandykite visus naujus būdus, kaip patikti ir būti patenkintam.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Perifit yra revoliucinis sprendimas dubens gydymui ir jėgos treniruotėms. Dalies programėlė, dalis treniruoklis, Perifit suteikia jūsų Kegelio pratimams šiuolaikišką atnaujinimą naudojant įdomią žaidimų technologiją.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Ieškote universalaus ir paprasto naudoti žaislo? Šis įkraunamas kiaušinių vibratorius puikiai papildys jūsų žaidimą solo, tačiau jis taip pat yra puikaus dydžio rankena žaidžiant porą. Pagamintas iš purpurinio silikono su lanksčia virvele, kiaušinis puikiai tinka išoriniam stimuliavimui, bet tinka ir nešioti viduje. Kodėl gi nepabandžius nešioti šio stimuliuojančio kiaušinio per preliudiją su savo partneriu ar net neįkišus jo išdykusiai kelionei į parduotuves?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    „Ocean Breeze 2.0“ skiriasi nuo savo pirmtako „Ocean Breeze“ tuo, kad turi galiu su daug galingesnėmis vibracijos galimybėmis. Jei anksčiau jie buvo labai dabar stimuliuojantys, jie tiesiog patiria orgazmą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Jive Blue

    Patirkite išskirtinį diskretišką malonumą su Jive by We-Vibe™ – Bluetooth valdomu nešiojamu vibratoriumi. Mėgaukitės žaidimu laisvų rankų įranga, vienas arba su savo partneriu su nemokama programa We-Connect™.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Debby Purple

    Su šiuo kompaktišku ir lengvai naudojamu 12 funkcijų nuotoliniu būdu valdomu kiaušiniu galite suteikti papildomos stimuliacijos savo seksualiniam gyvenimui. Šis nuotolinis kiaušinis turi nuostabiai suapvalintus kontūrus, kad būtų tobula tekstūra prie odos. Kiaušinis yra su belaidžiu rankiniu nuotolinio valdymo pulteliu, todėl naudojimo metu galite keisti intensyvumą. Vibracijos yra su 12 kintamų greičių, todėl galite patirti daugybę pojūčių su vienu žaislu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    Perifit Care+ Kegel treniruoklis sukurtas kiekvienam, turinčiam makštį kiekviename gyvenimo etape, norinčiam atkurti, regeneruoti ir sustiprinti dubens dugną. Šis anatomiškai protingas dubens treniruoklis juda kartu su jūsų kūnu, pasiūlydamas daugiau judėjimo galimybių, stiprindamas dubens raumenis ir paruošdamas juos tikroms situacijoms. Mūsų patentuota dvigubo jutiklio technologija suteikia jums tiksliausius bet kurio rinkoje esančio Kegelio treniruoklio matavimus.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Sukurtas lengvam naudojimui, todėl valdymas bus greitas net ir tamsiausią naktį. Be nusivylimo ir puikiai tinka malonumui, tik vienas paspaudimas suteiks jums intensyvios stimuliacijos.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Under Control Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Net ir iš kito kambario užtenka tik piršto, kad šiurpulys pasiųstų į tą kūną! Tegul malonumas valdo šį lengvai naudojamą nuotolinio valdymo pultą, įkraunamą kiaušinių vibraciją! Nesvarbu, ar vertinate patogumą žaidžiant solo, ar galią porų žaidimo metu, belaidis nuotolinio valdymo pultas yra įdomi funkcija, skirta naudoti namuose ar mieste!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Silicone Remote Pinpoint Pleaser yra unikalios formos jūsų svajonių užpakalinių durų anonsas. Viliojantis analinis zondas turi žavų ritininį rutulinį antgalį, briaunuotą veleną ir 12 vibracijų funkcijų, kurios sujaudina kiekvieną erzinantį prisilietimą. Pasirinkite savo malonumo intensyvumą ir pasinerkite į orgazminę vidinę stimuliaciją su galinga voleliu stimuliacija.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser sujungia galingą kelių greičių vibraciją į glaudžiai išlenktą nuotolinio valdymo paketą. Tik vienu mygtuko paspaudimu diskretiškame nuotolinio valdymo pulte jūs arba jūsų meilužis galėsite mėgautis didžiausiu erzinimu bet kada ir bet kur. Lengvai naudojamas stimuliatorius turi 12 vibracijos funkcijų su įvairaus intensyvumo ir modelių pasirinkimu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Purple

    Ar esate pakankamai drąsus, kad savo jausminę kontrolę perduotų savo partneriams? Ar norėtum būti nustebintas pačiu mieliausiu būdu?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Ši nepaprastai graži vibro kulka suteikia dvigubai daugiau stimuliacijos – ji ne tik džiugins jus makštyje, bet ir gali džiuginti jūsų klitorį stimuliuojančia ranka. Galite rinktis iš 4 vibracijos režimų 4 greičiais.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Dark Pod Rechargable Remote Control Vibrating Egg

    Sujaudinkite savo partnerį nuotoliniu būdu valdydami jo malonumą! Žaiskite su 10 vibracijos režimų, įskaitant 3 greičius ir 7 pulsuojančius modelius. Išlenkta šilkinio glotnaus silikoninio kiaušinio forma priglunda prie kūno, kad būtų patogu nešioti namuose ar išdykusios nakties metu. Tiek kištukas, tiek nuotolinio valdymo pultas yra įkraunami ir veikia iki 10 metrų arba 33 pėdų atstumu vienas nuo kito!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Mūsų „Bnaughty Premium Unleashed“ negalima prisijaukinti. Pasiduokite Bnaughty kulkai ir perleisk visą valdymą tam, kas turi belaidį nuotolinio valdymo pultą. Mažas, bet galingas, šis žaislas puikiai tiks, norint nusitaikyti į tas saldžias vietas, kurios jus sukrečia. Atsparus vandeniui ir pagamintas iš neakytų silikoninių medžiagų, ABS plastiko ir PU dangos, todėl jausitės užtikrintai naudodami jį visur, kur tik nuves vaizduotė. Nesvarbu, ar po antklode, ar viešumoje, jo tyli vibracija tavęs neapleis... bet sėkmės sulaikant susijaudinimą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Elvira Pink

    Suteikite malonumą vėl ir vėl. Pagaminta iš ypač minkšto medicininio silikono, 12 vibracijos nustatymų užtikrina, kad visada rastumėte tobulą vibracijos pojūtį!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile RC Bendable Panty Vibrator Black

    Vandeniui atsparus RC sulenkiamas kelnaičių vibratorius iš Sweet Smile yra pergalingas lankstymo G taško vibratoriaus ir klitorio vibratoriaus derinys. Kelnaitės viduje dėvimas šilko švelnumo kelnaičių vibratorius vienu metu suteikia makšties ir klitorio malonumą – tyliai ir diskretiškai, niekam nepastebėjus!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Pleasure Egg

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Šokiruokite ir šurmuliuokite viduje ir išorėje su šiuo E-Stim silikoniniu kiaušiniu! Su galingais vidiniais varikliais, užtikrinančiais intensyvų vibravimą ir lengvą elektrinį stimuliavimą, nereikia maitinimo dėžutės, laidų ar elektrodų. Puikiai tinka žmonėms, kurie nori paprasto būdo žaisti elektromobiliais – šokiruokite save arba savo mylimąjį vidumi ir išore mėgaudamiesi intensyviu zvimbimu ir įelektrinkite savo pojūčius!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LUV EGG Green

    Mesk iššūkį sau ir savo partneriai su LUV EGG! Šis vibruojantis kiaušinis su nuotolinio valdymo pulteliu puikiai tiks partneriams, kurie ieško jaudinančio sekso žaislo. Vibro kiaušinis įvyniotas į minkštą silikoną, kuris yra saugus kūnui, patogiai jaučiasi ant odos ir gali būti gerai nuvalytas. LUV EGG turi ypač galingą variklį su 12 vibracijos nustatymų. Kiaušinis yra atsparus vandeniui, įkraunamas ir gali būti naudojamas kartu su vandens pagrindu pagamintu lubrikantu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    Įsimylėkite „Amour Remote Bullet“ – universalų nuotolinį mini vibratorių su 16,5 colio nuotoliniu nuotoliu ir diskretišku korpusu. Šioje įspūdingoje vandeniui atsparioje kulkoje yra 7 vibracijos funkcijos su 5 greičiais kiekvienai funkcijai, užtikrinančios įvairius žaismingus pulsavimus.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Jivy

    Motion Love Balls iš Feelztoys suteikia velniškai puikų jausmą viduje! Kūgio rutuliai yra žaismingi ir jaudinantys, jie juda ir sukasi, kad suteiktų gerą vibraciją. Kadangi jie yra tylūs ir atsparūs vandeniui, galite juos naudoti visur! Net ir viešai. Kadangi nuotolinio valdymo pulto veikimo nuotolio nuotolis yra 15 metrų, pagundų ir įspūdžių galite ieškoti kartu su savo partneriu ne namuose.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod Lovelife Krush App Connected Bluetooth Kegel Pink

    Vienas iš universaliausių su programomis prijungtų žaislų rinkoje. Lovelife krush yra Bluetooth® palaikantis įdedamas malonumo kamuoliukų nuotolinio valdymo žaislas, taip pat išmanusis Kegelio treniruoklis. Šis žaislas buvo apdovanotas geriausiu pasirodymu 2016 m. buitinės elektronikos parodoje skaitmeninės sveikatos ir kūno rengybos kategorijoje.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Purple

    „Ocean Breeze 2.0“ skiriasi nuo savo pirmtako „Ocean Breeze“ tuo, kad turi galiu su daug galingesnėmis vibracijos galimybėmis. Jei anksčiau jie buvo labai dabar stimuliuojantys, jie tiesiog patiria orgazmą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Slay ThrustMe Purple

    Mėgaukitės savo mielu, bet funkcionaliu žemės riešuto formos įrenginiu, vadinamu Slay® #ThrustMe

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Maia Toys Syrene Purple

    SYRENE yra USB įkraunamas kulkos vibratorius su baterijomis valdomu nuotolinio valdymo pulteliu. Syrene suteikia kulkos galią su ilgu lanksčiu kaklu, kuris pasieks jus bet kur, kur tik panorėsite.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Shaking Love Ball Remote Controlled Purple

    Įkraunamas vibro-bullet Shaking Love Ball (RC) iš Javida su drebančiu / pulsuojančiu magnetu, kuris juda aukštyn ir žemyn 8 skirtingais greičiais. Režimus galima lengvai reguliuoti nuotolinio valdymo pultelio mygtuku. Nuotolinio valdymo pulto veikimo nuotolis yra 5 metrai, tai reiškia, kad juo gali naudotis ir partneris – stebėtinų malonumo akimirkų ir įdomių valdymo žaidimų.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Malonumas jai, jam ir abiem vienu metu! Patikėk mumis, su šiuo rinkiniu seksualiai pasilinksminsi. Jame yra vienas keičiamas mini vibratorius su programėlėmis valdomomis funkcijomis, taip pat Dante II silikoninis erekcijos žiedas ir Candy klitorio stimuliatorius, į kurį galima įdėti mini vibratorių. Mėgaukitės svaiginančio jaudulio kupinomis preliudijomis ir intensyvesniu mylėjimusi, tai bus verta!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Išlaisvinkite stimuliuojančią audrą su George nuotoliniu būdu valdomu vibruojančiu meilės kiaušiniu. Naujasis sprogstamasis šilkinis silikoninis paviršius turi daugybę malonių šerių, dengiančių visą kiaušinio perimetrą, kad būtų neįtikėtinai intensyvūs ir orgazminiai pojūčiai. Šis kiaušinį primenantis žaislas privers jus nusilpti ir drebėti keliuose.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg Purple

    Susipažinkite su „Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg“ – geriausiu malonumo kompanionu, kuris suteikia diskretišką ir įvairiapusį malonumą! Šis vibruojantis kiaušinis sukurtas tam, kad makšties savininkai patirtų jaudinančius pojūčius, kur ir kada jie to nori.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128204 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.