×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Kegelio kamuoliukai

Elementai 129 į 160191 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Yoni Power 2 Light Blue

    Sustiprinkite dubens dugną ir patirkite gilius orgazmus su Satisfyer Yoni Power 2. Dėl trijų skirtingų dydžių šie medicininės klasės silikoniniai Ben Wa kamuoliukai, dar vadinami kegelio kamuoliukais, suteikia galimybę palaipsniui žingsnis po žingsnio treniruoti raumenis.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Fitty 2 Dumbell Kegel Balls Fuchsia 52g

    Su Fitty 2 sustiprinkite makšties raumenis ir dubens dugną.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush B Yours Gleam Stainless Steel Kegel Ball

    Šia senovine malonumo technika vis dar naudojasi moterys visame pasaulyje. Jie stimuliuoja ir masažuoja jus, verčiant dubens raumenis išlaikyti juos vietoje. Jie taip pat puikiai tinka naudoti kartu su kitais žaislais. Pabandykite juos naudoti sėdėdami, duše ar namuose.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno White-Indy Red

    SMARTBALL UNO – tai paprastas ir efektyvus būdas treniruoti dubens dugno raumenis atlikti įprastą kasdienę veiklą.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Noir Stainless Steel Kegel Balls

    Ištirkite šį vakarą... Noir nerūdijančio plieno Kegelio rutuliukai skirti pojūčiams sustiprinti. Laikykite juos, kai ruošiatės nakčiai, grįžę namo arba kai jūsų žaidimas pradeda įkaisti. „Noir Kegel Balls“ kokybiškas nerūdijantis plienas yra lygus ir svarus. Suporuokite juos su kitais Noir BDSM priedais, kad gautumėte papildomo neklaužada efekto!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fuck Green Sphere Balls Pink

    Šie FUCK GREEN rutuliniai rutuliukai yra 100% biologiškai skaidūs ir pagaminti iš PLA plastiko krakmolo pagrindu. Šis geriausiai parduodamas dizainas leidžia jaustis taip, lyg plūduriuotumėte gryname ore. Padidinkite temperatūrą taip, kad tai nebūtų visuotinė, o tik jūs.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Engily Ross Leigh Kegel Ball Silicone Purple

    Leigh Individual Ball puikiai tinka pradedantiesiems, toms moterims, kurios nori pradėti mėgautis visais Kegelio pratimų teikiamais privalumais. Ir jūs paklausite savęs, kokios yra šios naudos? Mes jums juos aprašome. Be to, kad jūsų dubens dugnas yra stipresnis ir lankstesnis, jūsų makšties raumenys išlieka jauni ir elastingi, o tai paverčia stipresniu ir intensyvesniu orgazmu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Wiggle Duo Soft Double Kegel Balls Purple/White

    Patirkite malonią stimuliaciją vaikštinėdami su šiais mielais meilės kamuoliukais. Vidinėje žaislo pusėje esantys atsvarai juda su kiekvienu judesiu, todėl nešiojant meilės kamuoliukus esate nuolat stimuliuojami. Žaislas turi praktišką traukimo laidą, todėl jį lengvai nuimsite. Kamuoliukai taip pat jaučiasi labai minkšti ir glotnūs, kad būtų patogu įsiskverbti. Po naudojimo rutulius nuvalykite drungnu vandeniu ir žaislų valikliu arba švelniu muilu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Engily Ross Kelly Kegel Balls Silicone Set Purple

    Išmankštinkite dubens dugną, kad pasiektumėte nepaprastą naudą. Kelly padeda jums, be to, kad jūsų dubens dugnas yra stiprus ir lankstus, išlaikyti jūsų makšties raumenis jaunus ir stiprius. Visi šie pranašumai virsta galingesniais ir intensyvesniais orgazmais. Turite dvi parinktis: naudokite dvigubą arba atskirą rutulį. Galite pasiimti kur tik norite, jis yra visiškai atsparus vandeniui.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Geisha Double Kegel Balls Fuchsia 70g

    Su Geisha sustiprinkite makšties raumenis ir dubens dugną.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Loveline Silicone Kegel Balls Training Set Carambola

    Šis spalvingas geltonos spalvos silikoninių Kegelio kamuoliukų treniruočių rinkinys skirtas treniruoti ir tobulinti dubens dugno raumenis, pagerinti bendrą savijautą ir malonius potyrius. Atraskite begalę džiaugsmo ir netikėtumo akimirkų su šiuo Loveline treniruočių rinkiniu.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Engily Ross Garbo Double Kegel Ball Silicone Purple

    Garbo individualus kamuolys puikiai tiks toms moterims, kurios jau žino Kegelio pratimų pasaulį ir jų teikiamą naudą. Šis dvigubas rutulys idealiai tinka tam, kad jūsų dubens dugnas būtų stipresnis ir lankstesnis, makšties raumenys išliktų jauni ir elastingi, o orgazmai – galingesni ir intensyvesni.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rithual Deva Pelvic Training Green

    Šie Kegelio karoliukai puikiai tinka asmeninei gerovei stiprindami dubens dugną. Skirtingi vibracijos režimai leidžia jums atlikti Kėgelio pratimų rutiną. Jie turi labai švelnių ir malonių prisilietimą. Aukštos kokybės silikonas yra visiškai saugus kūnui. Jus nustebins jo naudojimo privalumai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love TrainBalls Gym Set 5 pack

    Stimuliuojantys kamuoliukai kasdieniam naudojimui! Rinkinį sudaro 5 stimuliaciniai kamuoliukai, kurių kiekvienas yra skirtingo svorio (30g, 40g, 60g, 85g ir 110g). Dėl įvairių skirtingų rinkinio svorių jis puikiai tinka dubens dugno raumenims lavinti. Pradėkite treniruotę nuo lengviausio kamuoliuko ir progresuodami palaipsniui didinkite svorį. Stiprus ir diskretiškas stimuliavimas, švelniai suapvalintas, kad būtų lengva įdėti. Kamuoliukus lengva nuimti naudojant įtraukimo dirželį, jie yra higieniški ir lengvai valomi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Brilly Glam Vibrating Kegel Beads with Remote Black

    BRILLY GLAM visada pasiekiamas kaip, kaip paversti jūsų intymias akimirkas nepamirštamiausiomis patirtimis, taip pat patenkinti jūsų poreikius, kad jūsų gyvenimas būtų patogesnis ir visiškai diskretiškas. BRILLY GLAM žaislai nėra skirti vien mėgavimuisi, dabar galite dalytis savo mėgstama patirtimi kaip pora, nes jie suderinami su Watchme.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • La Gemmes Yoni Egg Jade L

    Pagerinkite savo energiją, naudojamą gyvenimą, sustiprinkite dugno raumenis (iš naujo) susisiekite su savo moteriška pašalinkite erzinančius moterų nepatogumus, tokius kaip PMS simptomai ar nepageidaujamas netikėtas netekimas, mūsų 100% natūralius yoni kiaušinius.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Panthra Panthra Zane Geisha Balls

    Treniruokite dubens dugno raumenis su Zane meilės kamuoliukais ir mėgaukitės didesne stimuliacija bei intensyvesniais orgazmais! Kamuoliukus lengva įkišti į makštį naudojant vandens pagrindo lubrikantą. Dubens dugno raumenys įsitemps, kad žaislas liktų makšties viduje, taip treniruodami raumenis. Dėvėkite žaislą kiekvieną dieną 20 minučių, kad pasiektumėte geriausią rezultatą. Abiejų rutulių viduje yra atsvara, kuri rieda pirmyn ir atgal su kiekvienu judesiu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Glass Pleasure Balls 77g

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis erotiniu literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM jausmingumu, pardavė daugiau nei 150 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Put in Work Purple

    Įsidarbinkite ir gausite intensyvesnius orgazmus bei stipresnius dubens dugno raumenis. Šis 4 dalių Kegel Ball rinkinys stiprina ir tonizuoja. Kiekvienas kiaušinio formos svarelis pagamintas iš plieno ir apvyniotas aksomo lygumo silikonu. Kiekvienas svarelis žymimas nuostabiais rožinės spalvos atspalviais – nuo šviesiai rožinės (lengviausias svoris) iki karštos rožinės (sunkiausias svoris), kad galėtumėte stebėti savo pažangą. Kiekvienas svarelis turi paėmimo laidą, kad būtų galima saugiai ir lengvai nuimti. Laisvė žaisti!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Ami+ Purple

    Kai įvaldysite visus tris žingsnius iš mūsų progresyvaus Ami rinkinio – arba jei jau pasiekėte pažengusį lygį – Ami+ padės pagerinti jūsų dubens formą, kad galėtumėte patirti gilesnius ir intensyvesnius orgazmus.

    33,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys FemmeFit Advanced Pelvic Muscle Training Set 3 pcs

    Pažangus makšties lavinimo rinkinys moterims.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Kegel Training Set Strawberry

    Atgaivinkite ir sustiprinkite meilės raumenis su unikaliu 6 dalių Braškių Kegelio treniruočių rinkiniu. Treniruokite savo dubens dugno raumenis taip, kaip jie trokšta su 6 palaipsniui sveriančiais treniruokliais, kad švelniai padidintumėte pratimų intensyvumą ir seksualinį malonumą. 6 dalių rinkinį sudaro 45 g, 60 g, 75 g 90 g, 105 g ir 115 g ir visa treniruočių programa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rewolution Rewobeads Vibrating Balls Remote Control with Watchme Technology Purple

    Su šiuo meilės kamuoliuko žaidimu kasdienės treniruotės bus patogesnės nei bet kada! 35 gramus sveriantis individualus meilės kamuolys puikiai tinka pradedantiesiems. Dvigubas meilės kamuolys, sveriantis 70 gramų, meta jums daug daugiau iššūkių.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joydivision Joyballs Trend Magenta

    Dubens dugno raumenų treniruotė – intensyvi, švelni, efektyvi

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lust Love Ball Pink

    Malonus kamuolys!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Šiame treniruočių rinkinyje yra trys skirtingo svorio, skersmens ir ilgio kegelio kamuoliukai, skirti ugdyti raumenis savo tempu. Kėgelio kamuoliuko pratimai padeda sustiprinti moters dubens dugno raumenis, gerina makšties sveikatą, duoda seksualinės naudos ir pasitenkinimo. Kiekviename Kegelio rutulyje yra silikoninė virvelė, kurią naudojant galima lengvai išimti kamuoliuką. Pradėkite nešiodami kamuolį su mažiausiu svoriu ir dažnai mankštinkitės. Lėtai didinkite pratimų trukmę ir po kurio laiko pakeiskite į sunkesnį kamuolį.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Sweet Smile Kegel Training Balls with Extra Weights

    Kegelio treniruočių kamuoliukai su papildomais svoriais iš Sweet Smile siūlo stimuliaciją ir treniruotę pradedantiesiems ir ekspertams. Meilės kamuoliukų rinkinys pagamintas iš aksominio minkšto silikoninio dangtelio (24 g) ir 4 rutuliukų (2 x 20 g, 1 x 35 g ir 1 x 45 g), kuriuos galima lengvai įdėti ir išimti. Skirtingi svoriai reiškia, kad galima laipsniškai ir efektyviai treniruoti dubens dugną.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mae B Intimate Health Pelvic Floor Exercise Trainer 3 pack

    Šie svoriniai treniruokliai yra skirti Kegelio pratimams. Tai padeda sustiprinti dubens dugno raumenis, kurie palaiko gimdą ir šlapimo pūslę. Dubens dugno treniruokliai sustiprins makšties sienelę. Treniruotes lengva naudoti dėl minkštų suapvalintų Kegelio kamuoliukų ir paėmimo laido.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Wellness Kegel Training Kit Purple

    „Wellness Kegel Training Kit“ suteikia visiškai pritaikytą stiprinimo rutiną. Šį pilną rinkinį sudaro šeši rutuliai, palaipsniui sveriami poromis nuo 0,6 uncijos iki 1,8 uncijos. Satininiai glotnūs silikoniniai rutuliai gali būti naudojami atskirai arba poromis, iš viso galimi devyni svorio deriniai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimina Laselle 28g

    Atraskite savo vidinę jėgą naudodami lengvai naudojamus svorius, kurie padidins jūsų dubens dugno treniruotę. Kaip ir svoriai sporto salėje, Laselle Weighted Exercisers lengvai ir saugiai treniruoja dubens dugną, todėl greitai ugdote jėgą ir tonusą. Galios dubeniui!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fuck Green Sphere Balls Green

    Šie FUCK GREEN rutuliniai rutuliukai yra 100% biologiškai skaidūs ir pagaminti iš PLA plastiko krakmolo pagrindu. Šis geriausiai parduodamas dizainas leidžia jaustis taip, lyg plūduriuotumėte gryname ore. Padidinkite taip, kad tai nebūtų visuotinė, o tik jūs.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joydivision Joyballs Trend Single Magenta

    Dubens dugno raumenų treniruotė – intensyvi, švelni, efektyvi

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160191 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.