×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Kegelio kamuoliukai

Elementai 65 į 96193 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Įkraunami vibro kamuoliukai RC Love Balls su 2 funkcijomis iš Javida su vibracija ir stūmimo funkcija antgalyje. 10 tylių, bet intensyviai pulsuojančių režimų patogiai valdomi nuotolinio valdymo pultelio mygtukais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Metal Balls Gold

    Vibruojantis į priekį ir atgal siūbuojančių kamuoliukų poveikis sukels nenugalimą seksualinę stimuliaciją.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Įkraunami Kegelio kamuoliukai su baterijomis valdomu nuotolinio valdymo pulteliu. Šį vibratorių nešiojate makšties viduje su ištraukiamu laidu. Galite pradėti mankštintis dėvėdami žaislą keletą minučių kiekvieną dieną ir pailginti treniruotės trukmę, kai sustiprėsite intymieji raumenys. Labai malonu sustiprinti savo meilės gyvenimą ir labai naudinga nėštumo metu ir po jo. Atskirai, saugiai ir smagiai praleisdami naktį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Kegel Toner Balls 78g

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Luna Beads Noir

    LUNA Beads™ Noir yra aptakus ir viliojantis geriausiai parduodamų Ben Wa kamuoliukų modelis, suteikiantis nenugalimų malonumų preliudijų metu ir vėliau.

    49,90 €

    39,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Paris Kegel Ball Purple

    Šis unikalus obuolio formos kegelio kamuoliukas padeda treniruoti dubens dugno raumenis ir sustiprinti seksualinį malonumą. Jūs nešiojate šį obuolį makštyje su ištraukiamu laidu. Galite pradėti mankštintis kiekvieną dieną keletą minučių nešiodami kamuolį ir pailginkite treniruotės trukmę, kai sustiprėsite intymieji raumenys.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Performance Pleasure Balls Black

    Perkelkite analinį žaidimą į kitą lygį su Performance Pleasure Balls. Pleasure Balls yra aukščiausios kokybės analiniai karoliukai, kurių tekstūra yra lygi ir užtikrina maksimalų komfortą. Kaip ir „Kegal“ kamuoliukai moterims, šie svertiniai analiniai karoliukai leis jums įtempti dubens dugno raumenis, kad pasiektumėte stipresnį orgazmą.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Mini Silver Pleasure Balls 85g

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joydivision Joyballs Secret Pink & Black

    Aukščiausia be stygų Joyballs paslaptis – diskretiškiausi meilės kamuoliai pasaulyje!

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Woomy Taradiddle Kegel Ball Magenta

    Padidinkite savo dubens dugno raumenis su Taradiddle Kegel Balls iš Wooomy!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Feelz Toys FemmeFit Pelvic Muscle Training Set 6 pack

    Šis makšties treniruočių rinkinys padidins dubens dugno raumenis ir gali būti naudojamas pradedantiesiems ir labiau patyrusiems naudotojams dėl skirtingo svorio. Pradėkite nuo šviesiausios spalvos svarelio ir, jei norite, patogesniam įkišimui naudokite vandens lubrikantą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bfit Basic Orchid

    Galiausiai, treniruotė, kurios nekantriai lauksite mūsų Bfit Basic meilės kamuoliukų dėka. Šis išmanus ir įmantrus prietaisas, skirtas stiprinti kegelio raumenis, kad padidėtų susijaudinimas, sukurtas augti kartu su jumis. Du 24 g sveriantys silikoniniai meilės kamuoliukai su viengubais ir dvigubais dirželiais suteikia galimybę treniruotis su vienu ar dviem svarmenimis vienu metu, o kiekviename rutulyje esantys laisvos formos svareliai sukuria subtiliai seksualius pojūčius. Kūnui nekenksmingas neakytas silikonas yra maloniai jausmingas susilietus ir lengvai valomas, kad treniruotės būtų žaidžiamos ir be jokio darbo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Nova Kegel Balls Purple

    SVAKOM Ben Wa Balls yra pagamintas iš silikono, kuris 100% atsparus vandeniui. Remdamiesi Kegelio pratimų teorija, šių pratimų kursą sukūrėme specialiai tam, kad padėtume tiems, kuriems po gimdymo atsipalaiduoja. Trys Nova kamuoliukų rinkiniai turi tris laipsniškai didinamus svorius įvairiems pratimų poreikiams. Veiksminga Kėgelio mankšta padeda sustiprinti moters PC raumenis, gerina sveikatą, duodamenį naudos ir pasitvirtinimą. Kasdienei mankštai ar atsigavimui po gimdymo SVAKOM Nova kamuoliukai yra puikus pasirinkimas jums.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XouXou RC Vibrating E-Stim Love Balls Black

    Elektrostimuliacija ir vibracija – viskas viename elegantiškame žaisle! Prabangūs RC vibruojantys E-Stim Love Balls iš XouXou suteikia gilią, elektrinę makšties stimuliaciją ir jaudinančią dubens dugno treniruotę.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Luna Beads

    „Luna“ karoliukai skirti moterims, kurios vertina savo jausmingumą – tai kombinuota malonumo ir kūno rengybos sistema, leidžianti moterims ir jų partneriams sustiprinti savo pojūčius ilgus metus. Sukurti kaip stilinga ir diskretiška tradicinių „geišų kamuoliukų“ alternatyva, „Luna“ karoliukai stiprina makšties sienelę ir kompiuterio raumenis, atliekant veiksmingesnes Kegelio mankštas.

    68,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Yoni Power 1 Red

    Galite naudoti Satisfyer Yoni Power 1, kad treniruotumėte dubens raumenis vos per 15 minučių per dieną, kad gautumėte intensyvesnius orgazmus. Skirtingi šių Ben Wa kamuoliukų dydžiai leidžia lėtai, plėtoti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile 4-Piece Kegel Balls Exercise Set Purple

    Stimuliacija ir treniruotės pradedantiesiems, pažengusiems ir profesionalams!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Green

    Meilės kamuoliukų rinkinys, kurį sudaro 1 vienetinis kamuoliukas ir 1 duetas. Jie yra elipsės formos ir sutraukiama juostele su Swarovski® kristalu. Meilės kamuoliukai puikiai tinka dubens dugno mankštai: viduje besisukantys kamuoliukų svareliai su kiekvienu judesiu sukelia vibracijas, kuriuos sustiprina raumenų susitraukimus. Jie taip pat traukia akį savo elegantišku dizainu ir madingu dygsniuotu raštu. Su šilkiniu Soft Touch paviršiumi.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY B BALLS White-Purple

    B BALLS – užpakalio kištukas, reaguojantis į jūsų judesius! Du graduoto dydžio rutuliukai yra aistringai įkišti analiniu būdu, segmentas po segmento kaip analiniai karoliukai.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Gvibe Gballs 3 yra pažangus ir patobulintas asmeninis raumenų treniruoklis su valdymu išmaniuoju telefonu. Kegelio treniruotės su Gballs 3 lengvos, lengvos ir žaismingos. Tam nereikia skirti daug laiko, tik pusvalandį per dieną ir po 3-4 savaičių pamatysite tikrus pokyčius. Gballs 3 siūlo tai, ko nepaprasti makšties rutuliukai – atsiliepimus, padedančius suprasti, ką ir kaip daryti su savo kegelio raumenimis.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Pink

    Meilės kamuoliukų rinkinys, kurį sudaro 1 vienetinis kamuoliukas ir 1 duetas. Jie yra elipsės formos ir sutraukiama juostele su Swarovski® kristalu. Meilės kamuoliukai puikiai tinka dubens dugno mankštai: viduje besisukantys kamuoliukų svareliai su kiekvienu judesiu sukelia vibracijas, kurios sustiprina raumenų susitraukimus. Jie taip pat traukia akį savo elegantišku dizainu ir madingu dygsniuotu raštu. Su šilkiniu Soft Touch paviršiumi.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Velvet Balls Red

    Mirksi dvigubi malonumai!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Yoni Power 2 Black

    Sustiprinkite dubens dugną ir patirkite gilius orgazmus su Satisfyer Yoni Power 2. Dėl įvairių dydžių šie medicininės klasės silikoniniai Ben Wa kamuoliukai, dar vadinami kegelio kamuoliukais, suteikia galimybę žingsnio žingsnio treniruoti raumenis.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Ouch! Medium Weight Ben-Wa-Balls Silver

    Ar ruošiatės intensyviam masažui? Šie Ben Wa kamuoliukai suteiks jums būtent tai, kiekvienu jūsų judesiu! Dėl savo švelnios tekstūros juos labai lengva įdėti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Yoni Power 1 White

    Galite naudoti Satisfyer Yoni Power 1, kad treniruotumėte dubens dugno raumenis vos per 15 minučių per dieną, kad patirtumėte dar intensyvesnius orgazmus. Skirtingi šių Ben Wa kamuoliukų dydžiai leidžia lėtai, palaipsniui didinti.

    30,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    Perifit Care+ Kegel treniruoklis sukurtas kiekvienam, turinčiam makštį kiekviename gyvenimo etape, norinčiam atkurti, regeneruoti ir sustiprinti dubens dugną. Šis anatomiškai protingas dubens treniruoklis juda kartu su jūsų kūnu, pasiūlydamas daugiau judėjimo galimybių, stiprindamas dubens raumenis ir paruošdamas juos tikroms situacijoms. Mūsų patentuota dvigubo jutiklio technologija suteikia jums tiksliausius bet kurio rinkoje esančio Kegelio treniruoklio matavimus.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Iduna yra vibruojantis kiaušinis su kegelio kamuoliuku, pagamintas iš kūno saugaus silikono ir ABS, su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Galingas variklis siūlo 3 lygius pastovios vibracijos ir 7 skirtingus ritmus. Tai suteikia intensyvų malonumą ir tuo pačiu yra ideali treniruotė jūsų dubens dugno raumenims. Įkiškite kiaušinį švelniai stumdami jį į makštį. Nespauskite jo prie makšties galo. Ištraukite bent 2 cm ištraukimo virvelės.

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Twistin The Night Away Turquoise

    Nepaprastas kiaušinis, kuris sukasi ir vibruoja pačiu maloniausiu būdu! Naudokite nuotolinio valdymo pultą žaidimui su partneriu arba laisvų rankų įranga ir mėgaukitės intensyviais erotiniais pojūčiais, kuriuos gali sukurti tik besisukanti rutulys! Su 9 galingais vibracijos greičiais ir funkcijomis bei 3 skirtingais sukimosi tempais galite pasirinkti tobulą šio 8 formos žaislo derinį, net ir po vandeniu, nes jis yra visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas. Saugi paėmimo kilpa suteikia jums ramybę ir malonumą, o valymas yra lengvas naudojant žaislų valiklį ir šilto vandens skalavimo priemonę.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Heavy Metal Duo Spheres Metal

    HEAVY METAL DUO RUTULIAI, kiniški rutuliai yra tvirto metalo, kurie suteikia ypatingą malonumą dėl savo 250 gramų svorio. Jaustis makšties viduje arba ano.Pueden naudojamas visą dieną, plėtojant įprastą veiklą. Stimuliuojama makštis natūraliai sutepama jų išskyromis, išsiplečia ir paruošiama malonesniems santykiams. Išdrįskite tyrinėti naujus malonumus!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Ami Fuchsia

    Malonu, paprasta, naudinga – tonizuoti ir sustiprinti PC raumenis su Ami, kad patirti stipriau orgazmą ir dar daugiau.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • L'amourose Mya Beads Pro

    Elipsės formos, mikrovibracinio dizaino ir jautrios, lengvai valomos išorės MYA karoliukai yra stiprus praktiškumo ir malonumo derinys.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • You2Toys King Size Balls

    Super dydžio, kad būtų malonus!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96193 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.