×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Electrosex

Elementai 97 į 128220 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • E-Stim Python Ball Torture Board

    Sukurtas išskirtinai vyro poreikiams ir pagamintas JK, Python™ elektrinio suspaudimo įtaisas turi 2 paauksuotus elektrinius kontaktinius kilimėlius su reguliuojamu suspaudimu. Išslydus minkštam varpai ir rutuliukams, kamuoliukai kabo tiesiai į reguliuojamos suspaudimo sistemos rankeną.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcija „Impulse E-stimulation“ skirta „Intimate E-Stimulator Petite Wand“ energijos tiekimui. Šiame elegantiškame masažuoklyje yra 5 elektrostimuliacijos ir 7 vibracijos funkcijos, kad kaskart būtų malonu mėgautis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots ElectroShock Rabbit Vibrator Black

    Suaktyvinkite savo seksą su šiuo ELECTRO SHOCK daiktu! Naudodami elektros sroves nervų galūnėms stimuliuoti erogeninėse zonose, šie vibruojantys stimuliatoriai pakels jūsų orgazmą į visiškai naują lygį! Nukreipdama į intymiausias vietas, bet pridedant elektros, ypač erotinės elektros stimuliacijos, ši aukštųjų technologijų sekso forma siųs smūgio bangas į miegamąjį, sukeldama daug triukšmo tarp paklodžių!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim 2B Power Supply

    Maitinimo šaltinis, skirtas maitinti E-Stim sistemų 2B maitinimo dėžutę, akimirksniu padidindamas galią 30%, taip pat galimybę žaisti žymiai ilgiau.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Taboom Prick Stick Electro Shock Wand

    Pakluskite arba būk nubaustas su TABOOM PRICK STICK ELECTRO SHOCK WAND! PRICK STICK erzina garsia, bet nekenksminga traškančia kibirkštimi. Jūsų žaidimų draugas šoks iš susijaudinimo kiekvieną kartą, kai žaibas drąsiai glamonės jo intymias zonas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim Moaner Flanged Electrode

    Moaner elektrodas pagamintas iš mūsų geriausiai parduodamo flanšinio elektrodo, tačiau turi šiek tiek ilgesnį kaklą ir didesnę galvutę. Taip vadinama, nes viena iš mūsų bandytojų komandos pasakė, kad tai privertė ją dejuoti!!! Galvutė leidžia lengvai įsiskverbti ir jaustis tvirta, kai įkišama, tačiau ji nėra per didelė, kai naudojama tiek makštyje, tiek analiniu būdu, o didelis flanšinis pagrindas užtikrina, kad elektrodas negalėtų prasiskverbti per toli.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Siųskite elektrą aplink gaidžio pagrindą ir kamuoliukus ir tiesiai į kotą! Į šį rinkinį įeina viskas, ko reikia, kad Zeus Power Box paverstumėte varpos stimuliatoriumi, įskaitant būtinus laidus, reguliuojamą elastinį dirželį, kuris apgaubia e-stim pakuotę, ir 14 colių ilgio silikoninį zondavimo strypą, kuris praleidžia srovę.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XouXou e-Rabbit Vibrator Black

    E-stim ir vibracija – viskas viename žaisle!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim ElectroRing 45mm

    Sukurta kaip mūsų ElectroRing sistemos dalis, bet gali būti naudojamas kaip vienas monopolis elektrodas ar net paprastas metalinis gaidžio žiedas.

    64,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim ElectroRing 30mm

    Sukurta kaip mūsų ElectroRing sistemos dalis, bet gali būti naudojamas kaip vienas monopolis elektrodas ar net paprastas metalinis gaidžio žiedas.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim Adaptor 2mm to 4mm

    Pritaikykite savo ElectraStim stimuliatorių dirbti su 4 mm bananų įvestimi.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Šokiruokite ir šurmuliuokite viduje ir išorėje su šiuo E-Stim silikoniniu kiaušiniu! Su galingais vidiniais varikliais, užtikrinančiais intensyvų vibravimą ir lengvą elektrinį stimuliavimą, nereikia maitinimo dėžutės, laidų ar elektrodų. Puikiai tinka žmonėms, kurie nori paprasto būdo žaisti elektromobiliais – šokiruokite save arba savo mylimąjį vidumi ir išore mėgaudamiesi intensyviu zvimbimu ir įelektrinkite savo pojūčius!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Pearly Pete Corona Strap

    Susitelkusiems: mūsų Pearly Pete yra su trimis paauksuotais rutuliukais, išdėstytais išilgai lanko, kurį jis driekiasi virš varpos galo – kur jie sutelkia pulsuojančius ar dilgčiojančius impulsus ir sukuria ypač intensyvią elektrinę stimuliaciją.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim ElectroRing 40mm

    Sukurta kaip mūsų ElectroRing sistemos dalis, bet gali būti naudojamas kaip vienas monopolis elektrodas ar net paprastas metalinis gaidžio žiedas.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Adaptor Wire 3001

    Prijunkite savo Rimba electro sekso žaislą prie kitų maitinimo dėžučių, tokių kaip Orion arba Mystim.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Ar jums patinka tikri vaikinai? Tada mūsų Real Deal Neal jums turėtų patikti. Galingas variklis ir jaudinantis dizainas nudžiugins jus ir e-stim, ir vibracija. Galite mėgautis nusileidimu ir išsipurvinimu su Nealu – jis jus pradžiugins 8 vibravimo ir 5 e-stim programomis – arba netgi gali tapti jūsų nauju mėgstamiausiu treniruočių partneriu. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Electro Sex Adventure Pack With Pads

    Šiame vertingame rinkinyje rasite viską, ko reikia pradedančiajam, kad galėtų mėgautis pirmąja elektrosekso patirtimi. Komplekte yra mūsų EM32 vieno kanalo stimuliavimo blokas, 4 lipnių laidžių pagalvėlių rinkinys, 9v baterija, jungiamasis laidas ir diskretiškas kietas dėklas, kad visas turinys būtų saugus.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot su papildomu kremu: šis itin ilgas dildo – tai kvietimas palepinti save arba savo partnerį tiek vaginaliniu, tiek analiniu būdu. Lygus metalas jausmingai slysta per odą, kai kišate kamuolį po kamuolio. Pačių stiprių išlinkimų jau pakanka didėjančiam jauduliui, suteikiant naujų geidulingų malonumų su kiekvienu mažu judesiu. Stimuliacija yra stipriausia taške, kuris stimuliuojamas storiausia kamuoliukų dalimi.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim ElectroRing Accessory Pack

    Atsarginis adapterių paketas E-Stim sistemoms ElectroRing System.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 2

    Mūsų „Mystim Sultry Subs“ yra tikri komandos žaidėjai: bet koks jų skaičius paklus savo šeimininkui „Mystim Cluster Buster“ ir siųs elektros impulsus vienam, dviem, trims arba neribotam Mystim žaislų skaičiui, kad palepintų ar kankintų jus. nemokamai – taip, kaip norite. Kad galėtumėte pasirinkti skirtingas programas, būtinai naudokite „Sultry Subs“ su skirtingais kanalų numeriais (1–8).

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Flexing Flavio Prostata Stimulator

    Nesvarbu, kokį kursą jis eina, Flexing Flavio visada pasirodo. Ypač kai jis skraido aplink jūsų prostatą. Neįtikėtina, kaip toli šis prostatos stimuliatorius (įskaitant jo pertvaras) gali būti sulenktas ir sukamas tiesiog į visas puses. Šio įspūdingo lankstumo paslaptis yra „Mystim“ sukurta „Flex & Stay“ technologija. Tiesiog įstumkite jį į jums patinkančią formą ir jis išliks toks, kol suteiksite jam naują karštą posūkį. Išbandykite tai su savo schlongu… o gal ir ne!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Groovey George e-stim dildo

    Masyvus rilldildo Groovey George yra didžiausias ir storiausias Mystim dildo šiuo metu ir dėl savo garbingų matmenų ypač intensyviai stimuliuoja makštį ar išangę. Nepaisant to, jo viršūnėlė leidžia lengvai įsiskverbti, nepaisant jo apimties.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug Black

    Siųsk užpakalį! Pasiruoškite šokiruojančiam analiniam malonumui su šiuo elektrai laidžiu silikoniniu kištuku. Mėgaukitės klasikine smailėjančia forma, todėl ją lengva įkišti ir patogu nešioti ilgai žaidžiant. Pridedami švino laidai, skirti prijungti jį prie Zeus Power Box, parduodamo atskirai, todėl galite patirti dilgčiojimą ir sukrėtimą savo skylėje! Kiek galite susitvarkyti? Ši šilko glotnumo medžiaga yra be ftalatų ir neakyta, tačiau nesuderinama su silikoniniais lubrikantais. Po naudojimo nuvalykite švelniu muilu arba žaislų valikliu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex 64X Pro-Shocker Vibrating & E-Stim Prostate Plug Black

    Šokiruokite ir pagyvinkite savo prostatą su šiuo Pro-Shocker! „Pro-Shocker“ sukurtas taip, kad stimuliuotų prostatą, o pripildytas elektros energijos, kad šokiruotų ir dilgčiotų visą analinę sritį – puikiai tinka tiems, kurie nori kažko daugiau nei įprasto vibruojančio analinio žaislo. Dėl smailėjančios formos, lenkto koto ir lankstaus pagrindo šis prostatos kištukas yra patogus ir pilnavertis, atverdamas duris e-stim žaidimui daugeliui analinio įgūdžių lygio.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Kai Proper Finn padarys savo nykstantį triuką, jūs būsite pirmasis, kuris pastebės. Tvirtas ir lengvas korpusas šlaplę plečiantis prietaisas perkelia visą elektrostimuliacijos pojūčių diapazoną į įdomiai neįprastas vietas. Švelniai suapvalinti galiukai ir sklandus perėjimas tarp polių ne tik suteikia stilingą išvaizdą, bet ir palengvina įkišimą į šlaplę – šiek tiek pasipraktikavus (ir tepant).

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Edd Tight Ball Squeezer

    Išdykusiems bugeriams, riaušusiems savo gaktos priešo Nr. 1 arba 2 varpos narve, reikia tinkamos bausmės.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Solid Metal Cock Ring Set 5 Sizes

    Naudodami mūsų ElectraRings gaidžio žiedų rinkinį, galite pagerinti savo orgazmo intensyvumą arba padidinti savo malonumą. Dėvėdami 2 iš šių vienpolių gaidžio žiedų bet kurioje koto vietoje, galite stipriai susitraukti ir stimuliuoti dilgčiojimą per visą ilgį, papildydami masturbaciją, preliudiją ir oralinį seksą.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Small Butt Plug

    ElectraStim Rocker Butt Plug buvo sukurtas tikrai naudoti laisvų rankų įranga. Unikaliose išlenktose „Rocker“ bazėse yra įmontuotos 2 mm įvestys, leidžiančios dėvėti, siūbuoti ir šlifuoti prie „e-stim“ užpakalinio kištuko.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128220 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.