×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Electrosex

Elementai 65 į 96220 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Jo Ring The Earl yra My gaidžio žiedas, chirurginis iš 100% nerūdijančio plieno, ir jis nėra tik erotinis papuošalas: jis pat gali padėti jums už ilgesniu ir intensyvesniu seksu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectroShock Electro Nipple Suckers Transparent

    Sujunkite susijaudinimą ir malonumą, kurį sukuria šie spenelių stiprikliai masažuodami ar suglausdami krūtis ir papildomai stimuliuodami jas elektra! Šie ELECTRO SHOCK NIPPLE TWISTERS veikia tiesiog ir yra labai veiksmingi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Cluster Buster Wireless eStim Device Starterkit

    Prašmatnus juodos ir sidabrinės spalvos naujausias Mystim stimuliatorius atrodo elegantiškai, tačiau jo vidinės vertybės yra dar įspūdingesnės: Mystim Cluster Buster yra komplekte, kuriame yra nuotolinio valdymo pultas ir mažesnis imtuvas. Šis imtuvas suderinamas su visais Mystim priedais, todėl nuo šiol juos visus galima valdyti nuotoliniu būdu. „Cluster Buster“ pateisina savo vardą, nes vienu metu negali valdyti tik 1 ar 2, bet neribotą kiekį žaislų – sugrupuotų į 8 kanalus. T.y. galite turėti 8 visiškai skirtingus nustatymus ir intensyvumą tiek žaislų, kiek norite.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Elektrošoku vibruojantis šlaplės kamštis skirtas vyrams, kurie išdrįsta peržengti ribas. Vibruojantis plėtiklis suteikia neprilygstamą pojūtį ant lytinių organų ir juose. Jūs be vargo siunčiate elektros bangas į varpą ir šlaplę. Jei norite patirti visiškai naujus pojūčius, tai kaip tik jums.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XouXou RC Vibrating E-Stim Love Balls Black

    Elektrostimuliacija ir vibracija – viskas viename elegantiškame žaisle! Prabangūs RC vibruojantys E-Stim Love Balls iš XouXou suteikia gilią, elektrinę makšties stimuliaciją ir jaudinančią dubens dugno treniruotę.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Skirtingai nuo daugelio kitų šiandien prieinamų vandens pagrindo tepalų, mūsų ElectroGel buvo specialiai sukurtas naudoti elektrožaismui. Aiškiai atrodo, kaip gelis, jis padeda sutepti, drėkinti ir pagerinti laidumą, suteikdamas geresnį elektrinio žaidimo potyrį tiek ant odos paviršiaus, tiek, dar svarbiau, viduje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Homunculus suteikia vartotojui ir vibraciją, ir elektrinę stimuliaciją tuo pačiu metu. Jai nereikia jokio papildomo šaltinio, nes jis dilgčioja ir pulsuoja pats. Homunculus turi 12 vibracijos režimų ir 5 elektrostimuliacijos lygius. Vibratorių galima valdyti mobiliuoju telefonu per Bluetooth.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lybaile Romantic Wave Pink

    Priverskite savo spenelius vibruoti su šiais vibratoriaus spaustukais. Jie yra visiškai reguliuojami, kad tiktų beveik visų dydžių speneliams, o jų minkšta danga užtikrina maksimalų komfortą. Jis turi 7 vibracijos funkcijas ir 3 intensyvumo lygius elektros šoko stimuliavimui.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots ElectroShock Vibrating Prostate Massager Black

    Suaktyvinkite savo sekso žaidimą su šia visiškai nauja ELECTRO SHOCK žaislų linija! Naudodami elektros sroves nervų galūnėms stimuliuoti erogeninėse zonose, šie vibruojantys stimuliatoriai pakels jūsų orgazmą į visiškai naują lygį! Nukreipdama į intymiausias vietas, bet pridedant elektros, ypač erotinės elektros stimuliacijos, ši aukštųjų technologijų sekso forma siųs smūgio bangas į miegamąjį, sukeldama daug triukšmo tarp paklodžių!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Jei kada nors dalyvavote mažai / daug užpakalio žaidime arba galbūt paslydote ant vibruojančio gaidžio žiedo, tikriausiai sutiksite, kad abu šie dalykai gali būti gana įkvepiantys ir išmintingi. Tačiau pridėkite šiek tiek tikros elektros ir išangės stimuliavimo bei vibracinio susiaurėjimo menas taps nuo metaforiškai šnypščiančio iki tiesiogine prasme šokiruojančio – labai gerąja prasme! Klasikinę vibraciją sujungęs su jaudinančios elektros dilgčiojimu, bakstelėjimais ir smūgiais, Ouch! E-Stim vibruojantis užpakalio kištukas su žiedu perduoda jums arba jūsų partneriui ne vieną, o du unikalius, visiškai laisvų rankų įrangos pojūčius.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Visada norėjai pasitempti užpakalį? Neieškokite daugiau, nes šis nuostabus dvigubo variklio prostatos masažuoklis yra viskas, ko jums reikia! Mygtukai leidžia reguliuoti 10 greičių vibraciją, 5 greičių elektrorežimą, taip pat 2 šviesos elektrošoko sritis papildomai stimuliacijai.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XouXou Vibrating E-Stim RC Love Ball Black

    Prabangus RC vibruojantis E-Stim Love Ball iš XOUXOU skirtas giliai elektrinei stimuliacijai ir dilgčiojančiam, jaudinančiam dubens dugno raumenų treniruotėms.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    „Opus E“ masturbatorius yra tikras šedevras visais įmanomais būdais. Iš pirmo žvilgsnio gana neįvertinta, ypač analinė versija turi daug ką pasiūlyti. Kviečianti išangė tiesiog laukia, kol bus apžiūrėta. Su Opus E tikri meno mylėtojai spontaniškai pasiekia savo įrankius ir su malonumu leidžiasi į jausmingą atradimų kelionę į gilesnes sferas.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

    Pasidalykite Spark™ su KinkLab® ElectroErotic™ Power Tripper™ - elektriniu sekso žaislu, kuris iš tikrųjų priverčia kibirkštis skraidyti iš jūsų pirštų galiukų!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    ElectraStim Rocker Butt Plug buvo sukurtas tikrai naudoti laisvų rankų įrangą. Unikaliose išlenktose „Rocker“ bazėse yra įmontuotos 2 mm įvestys, leidžiančios ir reikia, siūbuoti šlifuoti prie „e-stim“ užpakalinio kištuko.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Electro Sex Powerbox Starter Set 7850

    Šiame starterio rinkinyje yra 9 V baterija, spaustukai, lipnios pagalvėlės ir laidai.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Barry Bite Clamps

    Šie dvipoliai elektrai laidžios kūno apkabos sukuria dilgčiojantį, geidulingą malonumą speneliuose, lūpose ir įvairiose kitose kūno vietose.

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim Helix Electrobox Blue Pack

    E-Stim Systems pradėjome kurti 2004 m. su originalia 1 serija. Nuo tada ji tapo klasika ir buvo pagrindinė mūsų starter electro asortimento atrama, supažindinusi daugybę tūkstančių žmonių su elektrožaismo teikiamais malonumais. Tačiau, kaip ir daugelis kitų dalykų, laikui bėgant manote, kad galbūt norėsite šiek tiek daugiau, galbūt šiek tiek mažesnio, net šiek tiek geresnio – rezultatas ElectroHelix™ arba sutrumpintai „Helix“.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Tingling Aparte eStim Vibrator Black

    Dvigubas efektas: „Mystim Tingling Aparte“ sujungia pulsuojančią vibraciją su dilgčiojančia elektrine stimuliacija viename, ypač madingame, šakute. Kiekvienoje iš dviejų rankenų yra ne tik penkios elektrinės stimuliacijos programos, kuriomis galite pasilepinti, bet ir specialus vibracijos variklis su aštuoniomis skirtingomis programomis ir penkiais intensyvumo nustatymais, suteikiančiais neįsivaizduojamų malonumo viršūnių. Taip pat saugu naudoti Aparte vonioje. Be to, šis talentingas universalus įrankis padidina jūsų galimybes patirti orgazmą taikant dubens dugno treniruočių programą. Lygiame silicio korpuse Aparte turi ilgaamžę ličio bateriją, kurią galima įkrauti naudojant Mystim magnetinio įkrovimo USB laidą, todėl jis visada pasiruošęs ir jūsų laukia.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Laikas persvarstyti žodžio „širdies troškimas“ prasmę, nes mūsų Širdies troškimas ją įgyvendins kiekvieną kartą. Galite tuo pasikliauti dėl jo dizaino, kuris yra suformuotas taip, kad atitiktų jūsų natūralius kontūrus, taip pat dėl galingo ir labai tylaus variklio, kuris jus džiugins 8 vibracijos programomis. Ir lyg to būtų negana, taip pat galite įjungti elektrostimuliaciją ir pasilepinti švelniu dilgčiojimu ar intensyviai stipriu pulsavimu – tai, kas jums tinka.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Ieškote universalaus ir paprasto naudoti žaislo? Šis įkraunamas kiaušinių vibratorius puikiai papildys jūsų žaidimą solo, tačiau jis taip pat yra puikaus dydžio rankena žaidžiant porą. Pagamintas iš purpurinio silikono su lanksčia virvele, kiaušinis puikiai tinka išoriniam stimuliavimui, bet tinka ir nešioti viduje. Kodėl gi nepabandžius nešioti šio stimuliuojančio kiaušinio per preliudiją su savo partneriu ar net neįkišus jo išdykusiai kelionei į parduotuves?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim Remote System

    Mūsų naujoji judesiui ir garsui jautri E-Stim nuotolinio valdymo sistema siūlo elektrinį nuotolinio valdymo pultą mažoje diskretiškoje pakuotėje. Paprasta naudoti ir labai efektyvu.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Electro Shank Electro Shock Blade with Handle

    Šis gaminio tipo elektros šoko įtaisas yra gudrus būdas išlaikyti povandeninį aparatą linijoje! „Electro Shank“ yra skirtas elektrožaismo entuziastams ir smalsiems sadistams ir mazochistams. Laikykite už patogios rankenos, kol jūsų žaidimo daiktas ruošiasi žaismui!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Kiekvienas, kuris mėgaujasi šiek tiek / daug užpakalio žaidimo, tikriausiai sutiks, kad analinis tyrinėjimas gali būti gana įkvepiantis ir išmintingas. Tačiau pridėkite šiek tiek tikros elektros, ir vidinio saldaus taško masažo menas taps nuo metaforiškai šnypščiančio iki tiesiog šokiruojančio – labai gerąja prasme! Klasikinę vibraciją sujungęs su jaudinančios elektros dilgčiojimu, bakstelėjimais ir smūgiais, Ouch! E-Stim vibruojantis užpakalio kištukas jums arba jums ir jūsų partneriui įteikia ne vieną, o dvi unikalias pojūčių parinktis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim Cable 2mm

    Tai mūsų standartinis 2 mm/TENS tipo jungiamasis kabelis, kurį sudaro suformuotas 3,5 mm mono lizdo kištukas su 1,5 M kabeliu, sujungtu dviem spalvomis pažymėtais 2 mm kištukais, ir yra dviejų skirtingų ilgių.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim's Tristan yra makšties ir analinis zondas su ypač didelėmis plieninėmis kontaktinėmis sritimis, todėl elektriniai impulsai perduodami labai tolygiai.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Šis tradicinės formos silikoninis analinis kištukas slepia įelektrinančią paslaptį! Pasimėgaukite elektros žaidimo pasauliu, nereikės maitinimo dėžutės, laidų ar elektrodų su šiuo patogiu „viskas viename“ analiniu paketu. Šis aukščiausios kokybės vibruojantis E-Stim silikoninis analinis kištukas yra šokiruojančio analinio žaidimo viršūnė – išpildykite savo troškimą užpildyti išangę, o mėgaukitės gąsdinančiais elektros smūgiais giliai savo skylėje!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Flux Stimulator Unit

    Remdamasi savo naujausių produktų sėkme, ElectraStim komanda toliau diegia naujoves ir atnaujina savo produktų liniją, naudodama visiškai naują didelio našumo stimuliatorių: Flux.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim ElectroPebble XPE Pack

    Štai vienas iš mūsų naujausių „Electroplay“ premijų paketų „ElectroPebble® XPE“. Su naujausia maitinimo dėžute ElectroPebble® ši pakuotė suteikia jums viską, ką gausite su ElectroPebble® ir DAUGIAU.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    Turėtojas aprūpina jus viskuo, ko reikia labai įmantriam žaidimui.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Electro Plug Small Bi-Polar 80mm 7867

    Minkštas silikoninis elektro sekso kištukas su 2 juodomis laidžiomis dalimis. Šis kištukas yra dvipolis ir tiekiamas su laidu su 2,5 mm lizdo kištuku, kuris jungiamas prie mūsų 3 skirtingų maitinimo dėžutės blokų nuorod. # 7850, # 7880 ir # 7890

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    Sukurtas išskirtinai vyro poreikiams ir pagamintas JK, Python™ elektrinio suspaudimo įtaisas turi 2 paauksuotus elektrinius kontaktinius kilimėlius su reguliuojamu suspaudimu. Išslydus minkštam varpai ir rutuliukams, kamuoliukai kabo tiesiai į reguliuojamos suspaudimo sistemos rankeną.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96220 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.