×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

NAUJI PRODUKTAI

Elementai 129 į 1601824 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Zero Tolerance Plug & Tug Black

    Patirkite du intensyvius malonumo pojūčius vienu metu su šiuo vibruojančiu kištuko ir penio žiedo deriniu, kuris suteikia skanų zvimbimą tarpvietėje. Du tamprūs silikoniniai žiedai patogiai sulaiko kotus ir rutulius, o siaurai nusmailintas kištukas suteikia lankstumo, kad būtų kuo lengviau. Sujungtas laidas užtikrina saugų paėmimą.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Saddle Up Black

    Pabalnokite su šiuo novatorišku penio žiedu ir apimčių didintuvu, kuriame yra įtempiama virvelė, kad prigludtumėte. Priekinis žiedas laiko lankstų vibracinį veleną, o zuikio ausys vienu metu skleidžia intensyvius virpesius, kad galėtumėte mėgautis dvigubu varikliu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Ring Around The Rosy Blue

    Patirkite daugiau nei pilną kišenę su šiuo elastingu dvigubu C formos žiedu, lanksčiu kamuoliuku ir tekstūruotu stimuliatoriaus deriniu, kuris suteikia galingą dviejų variklių vibraciją.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Selopa Midnight Magic Black

    Šis galingas vibratorius pasižymi paprastumu, švelniai išlenktu ir lanksčiu tekstūruotu kotu, svogūniniu, smailėjančiu antgaliu ir plonu viduriu, kuris išsipučia iki elegantiško, tvirto pagrindo.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Selopa Poseable Bunny Purple

    Šis didelis ir galingas vibruojantis zuikis lieka ten, kur jį laikote, su tekstūruotu, patogiu pagrindiniu kotu ir sunkiai dirbančiu triušio ausų stimuliatoriumi.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Selopa Power Trip Black

    Patirkite pasitenkinimą dėl stilingos, silikonu užsandarintos lazdelės, kuri skleidžia galingą vibraciją iš lanksčios užapvalintos galvutės ir lengvai laikosi rankoje su tvirta, tekstūruota rankena.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Selopa Silverado Silver/Black

    Stilinga ir tekstūruota, kad būtų lengva suimti, ši prašmatni chromo forma suteikia galingą vibraciją ilgame, liekniame kote, kuris užbaigiamas lygiu, svogūniniu antgaliu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Selopa Pocket Pleaser Light

    Mėgaukitės elastingu ir minkštu malonumu delne su šiuo lanksčiu, švelniu glostikliu, kurio lūpos yra tikroviškos ir tikroviškas įėjimas į makštį.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Wrapped Around Your Finger Deep Teal

    Įgalinkite save naudodami galingą kelių žaidimų pirštų vibratorių, kuris tiesiogine prasme yra apvyniotas aplink pirštą. Perbraukite pirštu per žiedą ir lengvai mėgaukitės, nes lenktas G taško ir P taško kotas suteikia intensyvią vidinę stimuliaciją, o suapvalintas išorinis stimuliatorius – galingą klitorio ir tarpvietės vibraciją. Perduokite kontrolę partneriui ir leiskite jam rasti geriausią vietą protą stulbinančiam orgazmui.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Selopa Pocket Pleaser Dark

    Mėgaukitės elastingu ir minkštu malonumu delne su šiuo lanksčiu, švelniu glostoliu, kurio lūpos yra tikroviškos ir tikroviškas įėjimas į makštį.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Match Play Wild Aster

    Raskite tobulą žaidimą naudodami „Match Play“, „Multi-Play“ serijos dalį. Šis išmanus žaislas gali būti naudojamas kaip du atskiri galingi vibratoriai arba kaip gilų pasitenkinimą teikiantis dvigubas vibratorius, kai vienas gabalas grakščiai susijungia su kitu. Svogūninis kotas suteikia puikų stūmimo judesį, o elastingas stambus C formos žiedas stimuliuoja išorines erogenines zonas. Toks pat universalus, kaip ir jūsų žaidimo laikas, naujoviškas dizainas pereina nuo solo malonumo į kūrybingų porų žaidimą, net ir po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Triple Threat Black

    Atraskite trigubą mūsų Multi-Play vibratorių serijos grėsmę! Šis kreminės spalvos glotnus trigubo stimuliavimo vibratorius sužadina visas pagrindines erogenines zonas vienu metu su 3 galingais varikliais ir vidiniu erzinimu. Kai vibruojantis, ateinantis kotas juda jūsų viduje, pajuskite galingas išorines vibracijas, nukreiptas prieš klitorį, o analinis kotas slysta viduje ir sukuria nuostabų elektrifikavimo pojūtį.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Mix & Match Acai

    „Mix and Match“ yra du galingi vibruojantys žaislai viename, kad partneriai galėtų žaisti labai patenkinti ir smagiai praleisti laiką solo. Užmaukite C formos žiedą ant koto pagrindo, kad sukurtumėte drąsų dvigubą vibratorių, kuris suteikia pirštų riestymo malonumą viduje ir išorėje, arba nuimkite jį ir sukurkite sceną nepamirštamiems potyriams. Švelniai išlenktas ir tekstūruotas velenas yra pasirengęs pataikyti į G tašką arba P tašką, o plokščias, bet stambus C žiedas suteikia gaivinančią išorinę stimuliaciją.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Let It Bead Black

    Bus atsakymas...į jūsų norus...Let It Bead! Išbandykite analinį žaidimą ir klitorio siurbimą naudodami šį dvipusį malonumą, sukurtą malonumui. Modernus klitorio siurbimo galas suteikia galingą orgazmą. Apverskite žaislą ir patirkite naujų pojūčių iš daugybės burzgiančių vibruojančių karoliukų. Tvirtai suimkite su tekstūrine rankena prieš išbandydami Turbo režimo mygtuką, kuris akimirksniu siunčia karoliukus maksimaliu greičiu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Curlicue Acai

    Susisukite su šiuo klasikinio triušio vibratoriaus pasukimu. Curlicue leidžia pojūčiams atsiskleisti, nes elastinga, išplečiama spiralė palaiko nuolatinį kontaktą su klitoriu, o pagrindinis kotas dinamiškai stimuliuoja G tašką ir sukelia galingus mišrius orgazmus. Patobulinkite patirtį su kelių greičių vibracija dviejuose nepriklausomai valdomuose varikliuose ir atraskite šią tikrai nepaprastą patirtį.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Hoppy Ending Acai

    Patirkite nepamirštamą daugelio Hoppy Endings malonumą su šiuo galingu triušio vibratoriumi. Kelių greičių vibracijos sklinda per pagrindinį veleną ir zuikio stimuliatorių, apšviesdamos erogenines zonas, kai lankstus silikonas juda kartu su kūnu.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Excursion Black

    Leiskitės į ekskursiją į mėgstamą pramogų vietą su švelniu lūpų dažų dėkliuku, sukurtu sujudinti pasaulį, kai esate kelyje. Patirkite tikslingo klitorio siurbimo jaudulį penkiais greičiais ir ritmais, kai orgazmas pasiekia nuotykių kupiną kulminaciją. Tada pastatykite „Excursion“ ant stilingo pagrindo, kuris užtikrina maksimalų naktinio staliuko patogumą.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Swoon Platinum

    Šis aptakus metalinis vibratorius privers jus alpti su malonumu, nes jis lengvai slysta makštyje arba analiniu būdu. Jis jaučiasi taip skaniai lygus prie jūsų odos, pakeldamas jūsų patirtį į visiškai naują lygį, nes tikslinės vibracijos suteikia gryną ekstazę per gražų, blizgantį ilgį.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy The Swan Black

    Malonumas dar niekada nebuvo toks elegantiškas. „Swan“, priklausanti „Multi Play“ serijai, turi du švelniai išlenktus ir lanksčius kotus, kurie juda kartu su jūsų kūnu, o mažesnis kotas nuolat liečiasi su klitoriu arba tarpviete, o ilgesnis kotas juda jūsų viduje. Mėgaukitės 10 vibruojančių greičių ir ritmų galia kiekviename ašyje, kurį dar labiau stimuliuoja svogūnėlių formos, tekstūruotos galvutės. Unikalus plokščias pagrindas leidžia žaislui patogiai stovėti tiesiai ant naktinio staliuko.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Just Right Black

    Šis C formos žiedas suteikia papildomą apimtį dėl lankstaus sustiprinančio apvalkalo ir leis jaustis kaip tikra. Padidinkite ištvermę ir pojūčius naudodami elastingus silikoninius dvigubus žiedus, kurie apgaubia varpą ir kamuoliukus, kad užtikrintų reikiamą sandarumą. Nešiojant partnerio žaidimo metu, jūsų partneris gali mėgautis papildoma stimuliacija dėl gilios vibracijos, sklindančios iš dviejų galingų variklių.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Play Time Black

    Patogus ir galingas malonumas derinamas žaidimo laiku, kuris yra mūsų Multi Play serijos dalis. Šis lankstus vibruojantis žaislas idealiai tinka žaisti G-Spot arba P-Spot dėl savo svogūninės, tekstūruotos galvutės ir unikalaus susmulkinamo koto.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Bitty Bunny Wild Aster

    Visa galia ir viso dydžio triušio vibratoriaus dizainas supakuotas į mažą Bitty Bunny pakuotę. Šis ypač lankstus mini stebuklas turi švelniai išlenktą pagrindinį veleną, skirtą lengvai pasiekti G tašką su briaunuota galvute, kad būtų galima papildomai stimuliuoti. Sparnuotas išorinis stimuliatorius vibruoja kartu su pagrindiniu velenu ir turi tekstūruotą keterą, užtikrinančią tikslią klitorio stimuliaciją.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Big Bunny Energy Black

    Įjunkite jį ir pajuskite Big Bunny energiją patys. Tris erogenines zonas vienu metu stimuliuojantis šis energingas trijų velenų triušio vibratorius užgniaužia kvapą. Du besisukantys karoliukų žiedai pagrindinio traukos veleno viduje suteikia jaudinantį vidinį masažą, kuris prasideda nuo tikroviškos formos galo. Išbandykite trigazminį potyrį su švelniai išlenktais analiniais karoliukais, galinga koto vibracija ir išoriniu zuikio formos stimuliatoriumi.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Vibrato Opal

    Pasiekite aukštas malonumo natas su Vibrato. Ši dviejų galų vibruojanti lazdelė turi suapvalintą, tekstūruotą galvutę su itin lanksčiu kaklu, kuris lengvai rieda per kūną, kad paskatintų išorinę stimuliaciją. Įrodydamas savo žvaigždės galią, tekstūruotas lazdelės pagrindas gali būti naudojamas vibracijai ir vidinei stimuliacijai. Ištirkite įvairius nustatymus ir grojimo būdus, kurie leis jums dainuoti su pasitenkinimu.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy The Seeker Acai

    „Seeker“, priklausantis mūsų „Multi Play“ serijai, yra kupinas staigmenų, nes dvipusis dizainas sukurtas visiems malonumui. Sukurkite savo nuotykius su lanksčiu, lenktu kotu, kurio viršuje yra gumbuota galvutė G taško arba P taško stimuliavimui. Apverskite žaislą ir patirkite naujų pojūčių iš daugybės burzgiančių vibruojančių karoliukų. Puikiai tinka makšties ar analiniam žaidimui, malonumo galimybės yra neribotos.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy End Game Black

    Mėgaukitės kelione ir pabaigos žaidimu su šiuo galingu Stroker, sukurtu išskirtiniam ilgalaikiam malonumui. Patirkite visiškai naują pojūčių sritį dėl elastingos tekstūruotos vidinės rankovės, kuri glosto, vibruoja ir sušildo iki skanių 100+F laipsnių. Elegantiško dizaino ir lengvai naudojamo UV stovo, skirto dezinfekuoti po valymo, galite būti tikri, kad visada pasiruošę kitam nuotykiui.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Gusto Navy

    Eik į Gusto! Šis modernus glostiklis turi tikroviškos tekstūros kanalą, į kurį galite įlįsti. Patirkite įvairius čiulpimo ir vibravimo greičius bei ritmus, kurie imituoja klasikinio pūtimo pojūčius. Keli varikliai veikia nepriklausomai, kad būtų galima maksimaliai pritaikyti. Elegantiškai atrodantis ir diskretiškas, rankovę, vibruojančią kulką ir apsauginį dangtelį galima lengvai nuimti valymui.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Rev Me Up Opal

    Rev Me Up paleis jūsų variklį. Lankstus, tekstūruotas kotas sukurtas taip, kad būtų lankstus, tačiau tvirtas G taško stimuliavimas. Jo unikali forma puikiai tinka lenktu antgaliu siūbuoti prieš G tašką, o ergonomiška rankena nukreipia vibruojantį pagrindą prie kūno, kad būtų suteikta nauja dvigubo veikimo vibracija. Tinkinkite kiekvieną seansą dėl lankstaus dizaino ir 10 vibruojančių greičių bei funkcijų.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Tight End Black

    Jūsų laukia orgazminiai smūgiai su šiuo novatorišku smūgiu, kuris stangrėja žaidžiant. Du unikalūs įėjimai abiejuose galuose veda į švelnų ir minkštą vidinį kanalą, sukurtą taip, kad apgaubtų jus giliai tikroviškai. Kai būsite pasiruošę stipriau suspausti, tiesiog suimkite ir pasukite balionėlį, kad pasiektumėte malonumo įvarčio liniją. Valymui nuimami du apsauginiai dangteliai.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy The Urge Medium Black

    Pasiduokite „The Urge“ savo malonumui su šiuo „Stroker“, sukurkite maksimaliam malonumui. Minkštas ir lankstus įėjimas suteikia vietą sandariam, bet produktyviam karoliukų vidiniam kanalui, kuris apgaubia jus žaidžiant. Mėgaukitės stabiliu sukibimu dėl tekstūruotos, smailėjančios talpyklos, leidžiančios visiškai su kiekvienu smūgiu. Dangtelis ir vidinė rankovė yra nuimami, kad būtų lengviau valyti.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy The Urge Small Black

    Pasiduokite „The Urge“ savo malonumui su šiuo „Stroker“, sukurtu maksimaliam malonumui. Minkštas ir lankstus įėjimas suteikia vietą sandariam, bet produktyviam karoliukų vidiniam kanalui, kuris apgaubia jus žaidžiant. Mėgaukitės stabiliu sukibimu dėl tekstūruotos, smailėjančios talpyklos, leidžiančios visiškai atsipalaiduoti su kiekvienu smūgiu. Dangtelis ir vidinė rankovė yra nuimami, kad būtų lengviau valyti.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy The Urge Large Black

    Pasiduokite „The Urge“ savo malonumui su šiuo „Stroker“, sukurtu maksimaliam malonumui. Minkštas ir lankstus įėjimas suteikia vietą sandariam, bet produktyviam karoliukų vidiniam kanalui, kuris apgaubia jus žaidžiant. Mėgaukitės stabiliu sukibimu dėl tekstūruotos, smailėjančios talpyklos, leidžiančios visiškai atsipalaiduoti su kiekvienu smūgiu. Dangtelis ir vidinė rankovė yra nuimami, kad būtų lengviau valyti.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 1601824 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.