×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Intymi higiena ir skutimasis

Elementai 33 į 6494 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Angry Beards Freshfella Ball Wipes 5pcs

    Blizganti mašina yra laimingo gyvenimo pagrindas. O kai baigsite važiuoti dviračiu, pasirūpinkite savo kamuoliu. Be prezervatyvo piniginėje, Freshfella intymus riebalų šalinimo priemonė po deniu yra kiekvieno skauto privaloma turėti. Kai pakeliui įvyksta netikėtas romantiškas susitikimas, tiesiog ištraukite patogią servetėlę. Nublizginkite kamuoliukus, užklijuokite lazdelę ir, suvynioti į lengvą mėtų chalatą, būsite pasiruošę įkrauti!

    5,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Angry Beards Antistick Original Sport Lubricant for your Sack 10g

    Ar tavo maišas įstrigęs? Antistick yra „Angry Beard's Calm Balls“ intymių produktų linijos dalis ir tai suteikia – ramius kamuoliukus. Jis skirtas sportininkams, žygeiviams, padavėjams, tiesiog visiems keliaujantiems. Neleiskite, kad nutrintos šlaunys ir prie jų prilipęs maišas jus nuleistų.

    4,59 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anjoy Intim Care Balm Regenerating Care After Anal Sex 30ml

    Apsauga ir atsigavimas po analinio sekso!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Angry Beards Antirub Move It Lubrication for Thighs and Underboobs 10g

    Ilgai į laukėme, pavydėdami vaikinam ir begėdiškai vogdami. Net rutuliukai ant pakuotės reguliuoja mūsų sustabdyti. Bet saugokitės, merginos, tai skanėstas kaip tik mums! Moteriška legendinio „Antistick“ versija, apsauganti jus nuo ištrintų šlaunų ir sudirgusių apatinių krūtų. Nes kai trina, tai niekada nėra gerai. Ir jūs tikrai nenorite rasti kaip didžiausia traukinio avarija, einanti į pasimatymą su savo mėgstamu sijonu ir artėjant prie savo dievuko su ančių pasivaikščiojimu.

    4,59 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Saloos Bio Natural Deodorant Grep Mint 60g

    Sausos ir gaivios pažastys dėl kieto Bio dezodoranto be sodos su patentuotu mineraliniu komponentu CareMagTM D.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Veet Minima Hair Removal Cream Sensitive Skin 400ml

    Patirkite šilkiškai lygią ir kvapnią odą drėkina Veet plaukų šalinimo kremą jautriai odai. Jis veikia arti šaknų net ir ant trumpų plaukų, suteikdamas glotnumo iki savaitės.

    26,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mae B IntimateHealth Dual-sided Electric Trimmer

    Dvipusė elektrinė žoliapjovė – Mae B. dvipusė elektrinė žoliapjovė yra išskirtinė grožio priemonė, leidžianti greitai ir lengvai pašalinti net pačius smulkiausius kūno ir veido plaukelius keliaujant ar namuose. Yra su 2 skirtingais peiliukais, kurie užtikrina didesnį tikslumą. Hipoalergiški, patvarūs, nerūdijančio plieno peiliukai, todėl yra saugūs kūnui ir nekenksmingi odai.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Hair Trimmer Shaver

    Šis skustuvas yra patogus įrankis, skirtas kruopščiai nusiskusti visas intymias vietas. Rezultatas yra gražiai lygus, o aštriai suapvalinti skutimosi peiliukai leidžia ilgiau išlaikyti rezultatus ir mažesnė tikimybė, kad nudeginsite skustuvą. Prie skustuvo pridedami 2 priedai. Patogios rankenėlės dėka galėsite lengvai reguliuoti norimą plaukų ilgį. Po naudojimo priedus lengvai nuvalysite pridedamu šepečiu. Viską laikykite patogiame laikymo maišelyje, kad daugiau niekada nereikėtų ieškoti tos vienos dalies.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Saloos Bio Natural Deodorant Litsea Cubeba 60g

    Sausos ir gaivios pažastys dėl kieto Bio dezodoranto be sodos su patentuotu mineraliniu komponentu CareMagTM D.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Angry Beards Antirub Move It Lubrication for Thighs and Underboobs 35g

    Ilgai to laukėme, pavydėdami vaikinams ir begėdiškai vogdami. Net rutuliukai ant pakuotės negalėjo mūsų sustabdyti. Bet saugokitės, merginos, tai skanėstas kaip tik mums! Moteriška legendinio „Antistick“ versija, apsauganti jus nuo ištrintų šlaunų ir sudirgusių apatinių krūtų. Nes kai trina, tai niekada nėra gerai. Ir jūs tikrai nenorite atrodyti kaip didžiausia traukinio avarija, einanti į pasimatymą su savo mėgstamu sijonu ir artėjanti prie savo dievuko su ančių pasivaikščiojimu.

    8,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mae B IntimateHealth IPL Hair Removal Device

    IPL plaukų šalinimo įrenginys – Mae B. IPL plaukų šalinimo prietaisas suteikia šilko švelnumo odą ir sumažina plaukų augimą nuo veido ir kūno. Šiame įrenginyje naudojama IPL technologija, kuri yra švelni, efektyvi ir gali būti naudojama daugeliui odos atspalvių. Jame yra 5 reguliuojami šviesos energijos režimai, užtikrinantys veiksmingą gydymą. Yra odos atspalvio jutiklis ir apsauginiai akiniai. Šis IPL plaukų šalinimo prietaisas puikiai tinka nuolatiniam plaukų augimo mažinimui. Nereikia planuoti kelionių į saloną, šis prietaisas yra švelnus, saugus ir paprastas naudoti namuose.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Veet Cold Wax Strips for Sensitive Skin 40 pcs

    Veet kūno ir kojų vaško juostelės yra dermatologiškai patikrintos ir specialiai sukurtos su migdolų aliejumi ir vitaminu E, kad tiktų jautriai odai. Specialus, paruoštas naudoti, lengvai sugriebiamas skirtukas padeda sukurti profesionalią techniką, kaip vienu lengvu judesiu pašalinti plaukus nuo šaknų. Pakartotinai naudojant Veet kūno ir kojų vaško juosteles atauga mažiau, plonesni ir minkštesni plaukai. Mėgaukitės maloniu aromatu ir išskirtine gelio tekstūra ant odos. Tinka kaip kojų vaškas ir plaukų šalinimas nuo rankų, pažastų ir bikinio zonos.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots S-Line Pussy Soap

    Su šiuo detaliu makšties naujovišku muilu būsite kaip niekad šlapi. Purvinkite ir valykite tuo pačiu metu, trindami save į putas. Ko gero, saldžiausiai kvepianti pūlinga, kurią kada nors pateks į rankas, taigi, gerai patrinkite! Tai puiki dovana bernvakariams, kalėjimo kaliniams ar visiems, turintiems nešvaraus proto!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lactacyd Intimate Cleansing Wipes Fresh 15pcs

    Lactacyd fresh intymios higienos servetėlės švelniai rūpinasi ir gaivina intymias vietas. Skirtas kasdieniam naudojimui. Jų sudėtyje yra natūralios L-pieno rūgšties ir Deo Active™ komplekso, užtikrinančio ilgalaikį gaivumo pojūtį intymiose vietose. Servetėlės yra 100% biologiškai skaidžios.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lactacyd Intimate Cleansing Wipes Femina 15pcs

    Lactacyd femina intymios higienos servetėlės rūpinasi ir saugo nuo diskomforto visą dieną. Juose yra natūralios L-pieno rūgšties, kuri padeda palaikyti intymių zonų pH balansą, ir alantoino, žinomo dėl savo raminamųjų savybių. Jie turi patogią pakuotę. Jie yra 100% biologiškai skaidūs.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lactacyd Intimate Wash Travel 50ml

    Lactacyd prausimosi emulsija – tai klasikinis Lactacyd produktas, veikiantis harmonijoje su jūsų kūnu bet kuriame gyvenimo etape. Dabar patogioje mažoje kelionėms pritaikytoje pakuotėje!

    3,79 €

    2,99 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lactacyd Precious Oil 200ml

    Lactacyd®Precious Oil Intimate Hygiene Wash Gel drėkina iki 8 valandų.

    8,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Saloos Bio Natural Deodorant Lavender 60g

    Romantiškos levandos suteikia ramybės jausmą kasdieniame šurmulyje. Mėgaukitės sausomis ir gaiviomis pažastimis dėl kieto bio dezodoranto be sodos su patentuotu mineraliniu komponentu CareMagTM D.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Veet Minima Hair removal Cream Dry Skin 400ml

    Ar žinote, kad plaukų šalinimas be skustuvo gali būti neskausmingas ir patogus? Išbandykite šį Veet Minima depiliacinį kremą, kuris pašalina visus plaukelius vos per kelias minutes, o jūsų oda tampa šilkinė. Mėgaukitės maloniu kvapu ir greitu poveikiu!

    26,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Veet Minima Hypoallergenic Wax Strips Bikini and Underarm 16 pcs

    Veet bikini ir pažastų vaško juostelės yra specialiai sukurtos naudoti ant subtilių vietų, tokių kaip bikinio linija ir pažastys. Šis vaškas yra mažo dydžio, todėl gali padėti pasiekti šias sunkiai pasiekiamas vietas – likti gražiai ir lygiai, o rezultatai ilgai išliekantys ir patenkinti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Veet Minima Hair Removal Cream Normal Skin 100ml

    Veet plaukų šalinimo kremas normaliai odai buvo sukurtas taip, kad būtų lengvas ir patogus būdas pašalinti nepageidaujamus plaukus. Kremas tirpdo, o ne nupjauna plaukus, pašalindamas juos nuo šaknų, o tai reiškia, kad grąžinimas užtrunka daug ilgiau. Taigi ilgiau pamaitinsite minkštą, lygią ir elastingą odą. Jame taip pat yra mentele, kad būtų lengviau pritaikyti.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Angry Beards Antiperspirant Urban Twofinger 150ml

    Būtina turėti kiekvieno vaikino kosmetikos rinkinyje. Stebuklinga dėžutė, kuri taupo pyragą desertui, o ne po rankomis darbo metu. Įsitikinkite, kad mūsų labiausiai prakaituoti skunksai nuplėšė uodegas, kad pagamintų šį antiperspirantą. Štai kodėl mes didžiuojamės galėdami pasakyti, kad tai yra vienas iš nedaugelio deo, kuriuos iš tikrųjų sukūrė ir išbandė labiausiai kvalifikuoti asmenys. Bekompromisiškai efektyvi formulė su žiupsneliu Urban Twofinger kvapo.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Veet Cold Wax Strips with Argan Oil 12 pcs

    Svajojate apie ilgalaikes lygias kojas? Išbandykite Veet vaško juosteles, praturtintas pušies sakais, įskaitant servetėles su natūraliu argano aliejumi, kad būtų drėkinamasis poveikis. Dėl to, kad pašalinsite plaukelius ir prie šaknų, kojos išliks lygios tikrai ilgai. Mėgaukitės pojūčiu ir maloniu kvapu!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lactacyd Intimate Wash Fresh 200ml

    Lactacyd Fresh yra intymus prausimosi gelis, kuris užtikrina ilgalaikį šviežumą ir padeda išvengti nepageidaujamų kvapų. Rekomenduojama naudoti menstruacijų metu ir po tokios veiklos, kaip sportas, plaukimas ar apsilankymas pirtyje. Šis prausimosi gelis tinka kasdieniam naudojimui.

    8,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lactacyd Intimate Wash Sensitive 200ml

    Lactacyd Sensitive yra ypač švelnus prausiamasis losjonas, skirtas tikrai švelniai išvalyti jūsų intymias zonas. Rekomenduojama moterims, turinčioms jautrią odą arba jautrioms kvepalams. Šis švelnus skalbimo losjonas tinka kasdieniam naudojimui.

    8,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Veet Gen Z Wax Strips Nectarine 10 pcs

    Veet Nectarine kvapnios gelio tekstūros vaško juostelės. Priešingai nei epiliuojant skustuvu, Veet šalto vaško juostelės efektyviai šalina plaukus nuo šaknų. Juostos sugauna net ir labai trumpus plaukelius, todėl nebereikia laukti, kol jie pasieks reikiamą ilgį.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Veet Minima Hair Removal Cream Dry Skin 100ml

    Ar žinote, kad plaukų šalinimas be skustuvo gali būti neskausmingas ir patogus? Išbandykite šį Veet Minima depiliacinį kremą, kuris pašalina visus plaukelius vos per kelias minutes, o jūsų oda tampa šilkinė. Mėgaukitės maloniu kvapu ir greitu poveikiu!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Veet Cold Wax Strips Bikini and Armpit 16 pcs

    Veet bikini ir pažastų vaško juostelės yra specialiai sukurtos naudoti ant subtilių vietų, tokių kaip bikinio linija ir pažastys. Šis vaškas yra mažo dydžio, todėl gali padėti pasiekti šias sunkiai pasiekiamas vietas – likti gražiai ir lygiai, o rezultatai ilgai išliekantys ir patenkinti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lactacyd Pharma Prebiotic Plus 250ml

    Lactacyd® Pharma Prebiotic Plus prausimosi emulsija skirta sustiprinti natūralią jūsų intymių vietų mikroflorą.

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lactacyd Pharma Antibacterial 250ml

    Lactacyd Pharma Antibacterial yra intymus prausimosi losjonas, pasižymintis antibakterinėmis savybėmis, padedantis sumažinti diskomfortą užsikrėtus bakterine infekcija*. Šį prausimosi losjoną rekomenduojama naudoti per menstruacijas, nėštumą ir po gimdymo, taip pat visada, kai yra didesnė infekcijos rizika (aptempti drabužiai, plaukimas, sportas,...)

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Saloos Bio Natural Deodorant Rose 60g

    Romantiškos levandos suteikia ramybės jausmą kasdieniame šurmulyje. Mėgaukitės sausomis ir gaiviomis pažastimis dėl kieto bio dezodoranto be sodos su patentuotu mineraliniu komponentu CareMagTM D.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lactacyd Intimate Cleansing Wipes Sensitive 15pcs

    Lactacyd Sensitive drėgnos servetėlės yra tinkamos kasdieninei higienai, apsaugančios jūsų asmenines dalis.

    5,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6494 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.